Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
benim verdiðim fiyatlara itibar etmeyenler tamamýný carrefour, migros, happy center, a101, þok ve bimlerde saðlamasýný yapabilirler.
bu forumda çok kimseden market fiyatlarýný iyi takip eden biriyimdir sanýrým, açýkçasý kendimce 2019'un epeysini kapsayacak þekilde herþeyden stokta yaptým zaman içinde..züðürt tesellisi..
sn Turnikenin benzeri bir durumu bende yaþadým bu arada, bu kanal istanbul ve bilhassa 3.köprü çok önemliymiþ arkadaþlar(ipek yolu vs) o yüzden engel olmaya çalýþýyorlarmýþ, Allahým dedim ben niye böyleyim, niye büyük resmi göremiyorum bi türlü.. kýzdým kendime..
bunlar bu kafada oldukça bi arkadaþ 30 bin dolara ev alýcam diyodu, o günler çok sürmez sanki..
Býst kenefi niye çýkýyor diye soranlara bir kez daha anlatayým Tl shortlayýp Dolar almak için tek çareleri, hisse ve hazine bonolarýnda satýþ.
Hiç bir hesap kitap yapmýyorlar , Dolardaki çýkýþtan bize ne diyen bu kuþ beyinlerin acý eþiði ne bilemiyorum ama benim tahminim tam batýþ olmadan bir þeyin olacaðý yok. Dolarda hedef 10 sonrasý 16 olmamý !...
Petrol fiyatlarýda 80 USD lara bir yerleþsin o zaman görecekler ebelerinin güler yüzünü...
Yer Ýmleri