Mustafa Sönmez
@mustfsnmz
·
1 h
Çaresizliðe bakýn:
Firmalar kampanya yapacak ama biliyorlar ki güven yok. araya bakaný sokuyorlar. Ne iþi var bakanlýðýn orada?
Kim ne yapsýn %10 indirimi?
Hiçbir cazibesi yok.
Ayný parayla dolar alsam,1 yýlda acayip kâr ederim diye düþünür duruma soktular insanlarý.
Stok erimez
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
[QUOTE=watcher46;2571922]Bence de ortalama emekli maaþý 1000 ila 2000 lira arasý bir rakam zaten.Benim devlet memurluðum da vardý,sonra özelde çalýþtým son 3.5 yýl özelde çalýþtýðýmdan iþçi emeklisi oldum.Hepsi toplandý ,emekli maaþý hesaplanýrken 2008 öncesi sonrasý farklý hesaplar yapýldý ,maaþ son zamla bahse konu rakama yakýn.Benim bildiðim emekli aylýklarý her geçen yýl azalacak,zaten 65 den önce emeklilik yok, ben 50 yaþýnda emekli olabildim.Prim günü dolduðu halde 3 yýl bekledim emekli olabilmek için.Giderek emeklilik de zorlaþacak zaten.Ben yeni çalýþma hayatýna baþlýyan gençlere cidden çok üzülüyorum,çok vahþi bir düzende yaþayacaklar maalesef.
Gece söylediðim c nin 1 i...þu an c nin 5 indeyiz..bitiyor kýsa kaldý..çok ilginç bir bardý..tersyüz olabilir dikkat
Ulan þimdiye kadar Dolar tutmuþ olup YAMYAM betoncularýn SON YEM operasyonu için Dolar bozup UCUZ diye enayi fiyatýndan beton alacak keriz olursa gülerim gülerim bunlara gülerim. Bu yeme atlayýp hem Dolardan olacaklar hemde ellerinde tapusu olmayan, belkide bankalara ipotekli sözde betonlarýn sahibi olduklarýný sanacaklar. Kazýklandýklarýný anlayýnca da ciyak ciyak baðýrýp bu foruma gelir vatan millet Sakarya edebiyatý yaparak Dolarcý bizlere çemkirirler
Öyle demeyin, tam altýn al-sat yapmanýn zamaný. Bir dolarcý olarak son kalan TL ile target fx üzerinden bir aydýr gram altýn al-sat yapýyorum, yok böyle bir kar. Son yaptýðým iþlemde 230'dan aldýklarýmý 266'dan sattým; 228'den tekrar alýp, sabah 240'dan sattým. Bu iþlemi dolar ile kesinlikle yapamam, çünkü dolarý bozmaya elim varmaz. Ferhan Þensoy'un "çok tuhaf soruþturma" oyununda geçen diyalogdaki gibi "dolar bu ne zaman bozsan yazýk!"![]()
Yer Ýmleri