bu soruyu Istanbuldan Izmire kacan binlerce insana sorabilirsin
Kordon boyunda yaz aksami oturan yuzlerce genc var. Muhabbet sohbet super. Oglumun en cok sevdigi yer orasi. Bir kordon ikide mavibahce. Amerikada boyle yerler hic gormedim. ABD de sokakta yada bu tur yerlerde icki bile icemezsin. YASAK. insanlar yemek yiyor ickisini iciyor cocuklar top oynuyor bisiklet suruyor. Abuk subuk hic insan gormedim. ABD de boyle bir yer olacak off offff. Cilkini cikarirlar. Ya taciz ederler adami yada soyulursun yada basina kotu bir sey gelir. Haberleri izleyin gorun.
Ýyide ben býrakýn 2 yýl öncesini 4-5 yýl öncesinden bugünkü olacaklarý yazdým . Önemli olan yanlýþlarý zamanýnda görüp doðru yere yatýrým yapmak yoksa 2 yýl gibi kýsa bir süre içinde her þey stabil mi diyerek uyanýk gibi davranýp geçmiþteki yalan yanlýþlardan sýyrýlmaya çalýþmak pek dürüst bir davranýþ olmasa gerek. Ýyi Ýstanbul tutmadý þimdi ÝZMÝR güzellemesi yapalým orayý Londra , Newyork fiyatlarý ile kýyaslayalým hadi bakalým... Kim inanýr ? Kadir ÝNANIR....
dizel 5.60 TL iken birisi buraya yazmisti bu fiyattan devlet OTV sifir uyguluyor diye
Simdiki fiyatlarla tekrar biri hesaplayabilirmi?
olm izmirde suriyeli afgan ýraklý kaynýyor,herhalde bunlar senden kaçýyor olmalý ki sen görmüyorsun. þöyle basmane tarafýna bir yürüyüver,çok deðil en fazla 15dk sürer. bir anda suriyeye düþersin. þimdi bu heriflerin her yeri zaptetmesine en fazla 2 yýl kaldý,al sana yeni kozyataðý! izmirin varoþlarý aðzýna kadar mülteci dolu. bakalým izmirden sonra yeni duraðýn neresi olacak?
Kýsa vadeli dýþ borcumuz ne kadardý?
180 milyar dolar mý?
Cari açýk?
56 mý?
Topla ikisini 180+56=236 milyar dolar 1 yýl içinde bulman gereken dolar....
Böl 365 e
Günde 638 milyon dolar lazým bize....
9 günlük bayram tatili dönüþü 9 x 638=5,7 milyar dolar lazým oldu...(birikti...)
Sallama bir rakamla bayram dönüþü 2 günde sadece iç taleple 1 milyar dolara ihtiyacý oldu dolar borcu ödemesi olanlarýn....
Onlarda dolar talep edince dolar 2 gün yükseldi...
Yanýlýyormuyum?
saygýlar/baþarýlar
"Caný kaymak isteyen cebinde manda taþýr "
Yer Ýmleri