bu veriyle 6.41 yapar dolar tüketie devam betona devam
bu veriyle 6.41 yapar dolar tüketie devam betona devam
bir halt olacaðý yok.
29 Aðustos Çarþamba 10:03 TÜÝK: DIÞ TÝCARET AÇIÐI OCAK-TEMMUZ'DA YÜZDE 17,4 ARTIÞLA 46,75 MÝLYAR DOLAR OLDU
29 Aðustos Çarþamba 10:01 TÜÝK: ÝHRACAT TEMMUZ'DA YILLIK %10,5 ARTTI
29 Aðustos Çarþamba 10:00 TÜÝK: DIÞ TÝCARET AÇIÐI TEMMUZDA 5,98 MÝLYAR DOLAR OLDU, ÖNCEKÝ -5,50 MÝLYAR DOLAR
29 Aðustos Çarþamba 10:00 TÜÝK: EKONOMÝK GÜVEN ENDEKSÝ AÐUSTOSTA 83,9 OLDU, ÖNCEKÝ 92,2
bir halt olacaðý yok.
50yi görmeden satmak lazým aþaðýlarda 5leri görmeden yukarý gidecekse çift hanelere çok çabuk ulaþýr.
Ytd
ben dövizdeki artýþýn hükümetin çok çok umrunda olduðunu sanmýyorum..
zaten kurulma amacý kar etmek deðil, fiyat istikrarýný saðlamak amaçlý bir kurum var diye biliyorum tabi bu politikalara hükümet deðil, o kurumun kararý olmadýðý sürece,
kurumlarýn ehil kiþilere verilmediði,
en temel gýda olan buðdayý ve beslediðimiz hayvanýn yemini bile ithal etmediðimiz sürece..
ama en temelide insanýmýzýn gözüne inen perde kalkmadýðý sürece..
fed bunu demiþ, hükümet þunu yapmýþ, biri þunla görüþmüþ, yok biri gerdan kýrýp stadyumda 50 bin kiþiye konuþsa benim için hikaye
ne tek gram bozarým ne tek cent satarým... 1 düþer 2 artar tren yoluna devam eder...
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
pek orta uzun vadeci deðilimdir ama o niyetle 83'te aldým kapadým. daha çýkmak aklýmdan bile geçmedi.
bu veriler bu piyasa ile de çýkmak insaný üzer gibi geliyor. kýsa vade de belki 'büyük bir belki' aþþaðý çeker az bir þey ama gidiþi orta vade de yukarýda absürd yerler olacak gidiþat onu gösteriyor.
bu da böyle bir bakýç açýmdý.
DIÞ TÝCARET AÇIÐI TEMMUZ’DA 5,98 MÝLYAR DOLAR OLDU, ÖNCEKÝ -5,50 MÝLYAR DOLAR
Yer Ýmleri