-

Originally Posted by
Ahmetg
durum benim bildigimden daha da karisikmis
benim merak ettigim bu yabanci yatirimcilar doviz bazli kira kontratlarini nasil turevli piyasada fonlara satiyor? Boyle bir piyasami varmis TR de?
İlla ki Türkiye'de olması gerekmez dünya çapında yapılabilir bir işlem bu.
-
Faiz arttirmayacaklar diyorum ben de. Isteselerdi şimdiye kadar yaparlardı bu işi...
-

Originally Posted by
Ahmetg
Su hale bak
Milyar dolarların esrarengiz bir şekilde kaybolması sonrası Oger Telekom’un diğer işleri mercek altına alınmak istendi fakat şeffaflık olmaması sonucu bu paranın nereye uçtuğu bulunamadı. Kesin olan tek şey ise Türk Telekom’un bankalara hala ipotekli olmasıydı.
-------------------
milyar dolar nasil kayboluyor ya? saka mi bu?
bu ülkede olur,paranın nereye gittiğini tahmin ediyorum !
-

Originally Posted by
heval
Hadi size bir tüyo vereyim....Malum adamların tabanı 14-15 lerin dolar için olması gereken değer olduğunu söylüyorlar....Bakalım 2019 da bu değerleri görecekmiyiz....15 den 1 sıfır atarız dolar hooop 1,5 tl olur ..Paramızda değer kazanmış olur

malum adamlar 14-15 TL diyormus
link verirmisin? Yoksa kuslarmi soyledi?
-

Originally Posted by
umutabi
Bu kadar başa bela arsam evim falan var diyorsunuz üstelik ABD yaşadığınızı söylüyorsunuz ama İzmirden de ev alacam diye ısrar ediyorsunuz. Çok da umurumda değil ama cidden enteresan bir kişisiniz sanırım milletle billur geçmek için buralara takılıyorsunuz.
kisilere odaklanmayin konseptlere odaklanin
sizin yazilarinizi severek okuyorum lutfen yazmaya devam edin
-
kredi faizlerine yapilacak en ufak artirim yil sonunu bir umut bekleyen onlarca sirketin iflasinin erkene cekilmesi demek.Cevremde 10 firmadan 5 i ticari kredilerle donuyor.Ha tabi kredi ile donme sebepleri kendi hatalari cunku musluk akarken daha cok akar diyip gereksiz yatirimlar yaptilar..
-

Originally Posted by
Ahmetg
malum adamlar 14-15 TL diyormus
link verirmisin? Yoksa kuslarmi soyledi?
Kahvelerde ki kuşlar söylüyor....Bunun anlamı taban da bu artışı az buluyormuş...
-
dolar muhabbetinin babasi esas burada donuyormus
ekranin sagina bakin
https://dovizborsa.com/banka/
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri