Katýlýyorum....öyle 100-200 pipi kesmez....en az 500-600 pipi yükseltmek lazým...kaç milletvekili varsa o kadar yuksetsinler...
Katýlýyorum....öyle 100-200 pipi kesmez....en az 500-600 pipi yükseltmek lazým...kaç milletvekili varsa o kadar yuksetsinler...
Eylül geldi,
TMO/Bakanlýk hala fýndýk fiyatýný açýklamadý,.
Ferrero ucuza toplasýn diye geciktiriyorlar.!
Ferrero 11 lira 25 kuruþ verdi ve topladý bile.!
15 TL olacak diye halkla alay ediyorlar.
Olacaksa resmen ilan et, vatandaþ Ferrero'ya 15TLden versin.
AK Partili Canikli: Fýndýðýn fiyatý 15 liranýn üzerinde olacak
https://www.cnnturk.com/ekonomi/ak-p...ampaign=buffer
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
ikigözüm, sana samimi ikigözüm diyeyim.. akp nin gerçeði esasen dolar olayý deðildir.. akp nin gerçeðini sýradan - suçsuz doðru, dürüst vatandaþa yaptýklarýyla görebilirsin..
bu nedir? imar bankasý olayýdýr.. zorla, artniyetle, kasýtlý olarak çökertilen bir holding ve zorla batýrýlan bir banka da tasarruflarýn karþýlýðý fazlasý ile banka sahibinde olmasýna raðmen.. sýradan insanlarýn 25-30 YILLIK KONUT BÝRÝKÝMLERÝ, ÇOCUKLARININ GELECEÐÝ ÝÇÝN YAPTIÐI BÝRÝKÝMLERÝN GASP EDÝLMESÝDÝR.
bu dolar olayý tabi kiþiden kiþiye deðiþebilecek bir konu, benim söyledðimi kimse tartýþamaz. zorla, art niyetle, kasýtlý yapýlmýþ bir gasp , durduk yerde..
yasalar, anayasa hukuk ve hakkaniyet sýradan insanlarýn haklarýný GASP EDEMEZSÝN derken kasýtlý ve insafsýzca devlet gücü kullanýlarak bunun yapýlmasý.
iþin özeti, akp sýradan insanlarýn tapulu evine durduk yerde göz koyacak kadar, kötüdür. (em masumane söz)
saygýlar, sevgiler..
Cebinde 200 k si olan birisi nasil doviz alimi yapmali onerileri bekliyorum ciddi olarak..
gerçekten faiz artýþý bekliyormusunuz ciddi ciddi..
tam sýkýþmadan bunalmadan yapmazlar bence, hep öyle olmadýmý?...
diyelim yaptýlar lütfettiler 22 oldu.. yatýrýrmýsýnýz..
benim için asýl sorulardan biri bu... bu yönetimin yönettiði ülkenin ne kadar parçasýyýz biz.. neden ait hissetmediðim birþeyin parasýna yatýrým yapmalý.. o mantýkta TL gibi baþka yabancý varlýklar var ki zaten daha yüksek faiz veren.. yok mu!.. neden 20-22'ye tav olalým..
kusura bakmayýn sadece içimde yaþadýðým ikilemi ifade ettim.. çözemediðim baþka benim için... zengin olmam 20 küsürlü oranlarla.
bence önce insanlarýyla barýþmalý yönetim..
çoluðu çocuðu olanlar çocuklarýnýzýn geleceði için ne düþünüyorsunuz.. varmý bi ümit kýrýntýnýz..
asýl soru dolardan ziyade bu olmalý bence...
elin suriyelisi neden bizim insanýmýzdan deðerli mesela..
bu bir haftadýr yaptýðý hareket sanki geçenki hreketin tekrarý olacak gibi ama bu defa 6 yý kýrar kýrar kýrmaz 7 ye deðilde 7 yi kýrar kýrmaz 8 e sýçrayacak gibi umarým olmaz ama dikkatli olmak lazým eylül ekimde ödenmesi gereken borç gýrtlaða kaddar cari açýk malum yýl sonuna kadar 14 milyr doalr daha gerekiyormuþ cari açýk için hemid eenerji hariç papaz biyanda trump bir yanda merkezin durumu ortada faiz hakkýnda düþünceleri malum bir yanda beraat tek olumlu þey turist sayýsýndaki artýþ peki tek baþýna yeter mi
bir halt olacaðý yok.
Yer Ýmleri