bu enflasyon ortamýnda zam talepleri baya artacaktýr asgari ücrete özellikle ! peki bu yapýlýrsa yeni bir enflasyon dalgasý daha yaratmayacak mý ?
Ýzmir tam bir balon! ben uzak duruyorum. orada herkes geleceðini bu rant iþlerine baðlamýþ durumda.köylüsü ayrý rantçý,þehirlisi ayrý. beton ile kim abad oldu ki bunlar olacak? þehirdeki maaþlar ÞAKA gibi,hiç iþ aramakla vakit öldürmeyin. boþ gezip millet bahçelerinde yuvarlanýn daha iyi.
benzer seyler benimde basima geldigi icin nacizane tavsiyem
edevlet hesabini olusturun TC devleti yada belediye ile alakali butun mahkeme dava sorun ne varsa kisa sure icinde oraya dusuyor
hergun bakiyorum bak simdi aklima geldi acaba alert diye bir sistemleri varmi? Yani bir degisiklik yada ekleme oldugunda bana email yada txt message gelirmi ona bakmam lazim.
Bu yapýlýrsa enflasyondan çok ciddi bir ek iþsizlik dalgasý oluþur. Zira özel sektörün bu tür bir maaþ artýþýný kaldýracak gücünün olduðunu sanmýyorum. Hele ki ortada toplam maliyet olarak 1500TL'ye çalýþan yýðýnla Suriyeli, 1000-1200TL'ye çalýþan Afgan ve Tatar olduðu sürece.
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
O bu deðilde dolar 7 TL olacak dediðimde bir troll saldýrýyordu þimdilerde sesi kesildi ne oldu yahu korkmasýn biþi yapmiycam hahahahha
Yer Ýmleri