O kadar da deðil denilen herþey oluyor. Olmaz denilen herþey oluyor. Sade vatandaþlarýn bir kýsmý da almýþ. Geri alýrlarsa onlardan alacaklar. Yandaþ kýsmý planlýdýr zaten. Kim olduklarýný açýklamayacaklar. Hesap da sorulamýyor. Bir haber var belki ABD'den. Alel acele yapmak zorunda kaldýlar bu operasyonu. Anlaþýlýrsa hata oldu der kapatýrýz konuyu demiþlerdir. Bunlarýn söylediði harften þüphe duyarým ben býrakýn kelimeyi cümleyi açýklamayý.
Selamlar Rok Rom ortaya karýþýk bir þey yapar artýrmaya izin yok bence Glp yi 20.75 den fonlar böyleliklen artýrmadan artýrmýþ gibi olur ben böyle bekliyorum Ergun diler bugünkü yazýsýna baktým medya inþaat sektörü bu dolar krizini kaldýramaz diyor yapýsal reform her neyse þart diyor. Medya el deðiþirken usd ile kredi kullanýrken usd ile peki gazateler usd ilemi satýlýyor memlekette. Yemeði yerken kimse bizi sofraya davet etmedi ama hesabý ödemeye köþe yazýlarýyla davet ediyorlar Bilinmiyen cisim (Herkes biliyor da iþimize gelmiyor)son tahlilde hýzlan yaklaþýyor.
Alel acele yapmalarýný gerektiren bir durum olmalý. Yoksa bu konuda ustalar usulünce yaparlardý. Her þey mümkün artýk hiçbir þeye þaþýrmamak lazým.
Önce emeklilere sonra çalýþanlara maaþ ödenemeyecek dedim komþuma yok artýk dedi. Bayram öncesi maaþ alamadý emekli. Bayramdan sonra taze basýlmýþ banknotlarla ödendi maaþlar.
Neyse reis büyük adam. Bu da geçer dedi. Ýçim ferah þu an))
Yer Ýmleri