Originally Posted by alexogoldo Ben kendi uzumlerimden yapýyorum..saðolasýn kardeþim ;) Venus_V3_5580 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi bende bunlar ne içiyor diyordum
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Evet þu sýralar çölde sürünmekle meþguldüm.... Suuuu suuuu diye yazýnýzý görünce ara verip cevap verem dedim... Originally Posted by EMLAK benim yönetmek için yok bir zihniyetim. ama gördüðüm kadarý ile gayet layýðýnýzý bulmusunuz istek üzerine. Venus_V3_5580 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Þarap ta bir nimettir kardeþim aðzýyla içene .. Originally Posted by EMLAK bende bunlar ne içiyor diyordum Venus_V3_5580 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Originally Posted by alexogoldo Þarap ta bir nimettir kardeþim aðzýyla içene .. Venus_V3_5580 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi yok yerli olunca demekki þiþede farklý duruyor o sebepten ))
Originally Posted by mdemir yalnýz þarbon þehitlerine cennette 77 bakire yerine 77 inek veriliyormuþ diye duydum... Ben hangi cennete gideceklerini soylememistim ama siz hangi cennete gideceklerini anlamissiniz [emoji4][emoji4]
Evet ben de öyle bir takýntý var yerli ve milli olma hususunda... Originally Posted by EMLAK yok yerli olunca demekki þiþede farklý duruyor o sebepten )) Venus_V3_5580 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Originally Posted by alexogoldo Evet ben de öyle bir takýntý var yerli ve milli olma hususunda... Venus_V3_5580 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi þarabý içip içip layýðýmý yaranýmý yaraný buluyorum diyorsun. neydi öyle bir þiir okumuþu sanki mitingte.
Originally Posted by EMLAK þarabý içip içip layýðýmý yaranýmý yaraný buluyorum diyorsun. neydi öyle bir þiir okumuþu sanki mitingte. Ooo aðzýmýzý bozuyoruz... Þimdi sana o kadar çok kapak var ki .... Birini yazsam gene engellerler bi tanesini yazdým say o yazdiginin yabancisina sen ve senin gibiler hayrandirlar.... [emoji51] Venus_V3_5580 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Forum Rules
Yer Ýmleri