Artan

97,90 10 18:10
42,68 10 18:10
45,82 9.99 18:10
47,38 9.98 18:10
247,90 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

2,66 -9.83 18:10
3,67 -9.83 18:10
37,80 -9.27 18:10
96,80 -9.02 18:10
6.475,00 -8.8 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

22.467.487.443,75 18:10
14.087.159.898,25 18:10
12.244.241.262,62 18:10
10.028.130.632,68 18:10
8.834.210.526,10 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: Dolarda Yükseliþ Kaçýnýlmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alýntý Originally Posted by enki Yazýyý Oku
    Way senyör vicente nerelerdesin..senin yerine ben olsam utanýr bu baþlýklara bir daha yazý yazamazdým..

http://www.hisse.net/topluluk/showth...53#post2580853
    Bu eleþtrÝye çok katýlamýyorum...
    Ýnsanlar görüþlerini deðiþtiremez mi?
    Evet Vicente geçen sene bu vakitler dolarcýlarla iyi dalga geçti ama sanýrým 6 aydýr oda dolarda yön yukarý diyor...
    Serzeniþiniz/siteminiz geçen sene bu vakitler dolarcýlara ettiði onca kötü söze ise itirazým olmaz.....

saygýlar/baþarýlar
    "Caný kaymak isteyen cebinde manda taþýr "

Alýntý Originally Posted by Tengri Han Yazýyý Oku
    Evet Vicente geçen sene bu vakitler dolarcýlarla iyi dalga geçti ama sanýrým 6 aydýr oda dolarda yön yukarý diyor...
    Serzeniþiniz/siteminiz geçen sene bu vakitler dolarcýlara ettiði onca kötü söze ise itirazým olmaz.....

saygýlar/baþarýlar
    Kardeþim ben vob cuyum 11 ay dolar dusecek dedim ki tum dunya aratcak dedi .... sonuc dustu tum dunyada.
    31 agustos 2017 gedikli denen danisman dolar dusmesin dedi. Tüm dolar kisalari kapattim. Anlik yazdim.
    3.38 - 3.8 e kdr izledim 3.8 uzeri dolarciyim eurocuyum sterlinciyim yazdim. Tl asla dedim.
    24 haziran reis cikarsa cift haneli ralli baslatan ilk kisiyim.
    Burdakilerin anlamadigi su .
    Vob da dolar 20 olsa ve hep long olsan dahi ciddi zarar edebilirsin. Bu mantigi cozemiyorlar ki cogu bence spot dolarci.
    Tr 24 haziran da akp kazanirsa dolar cok hizli 8 10 bandina gelecek diyen benden baska kimse yoktu
    Þimdi herkes diyor

3.  Alýntý Originally Posted by vicente Yazýyý Oku
    Kardeþim ben vob cuyum 11 ay dolar dusecek dedim ki tum dunya aratcak dedi .... sonuc dustu tum dunyada.
    31 agustos 2017 gedikli denen danisman dolar dusmesin dedi. Tüm dolar kisalari kapattim. Anlik yazdim.
    3.38 - 3.8 e kdr izledim 3.8 uzeri dolarciyim eurocuyum sterlinciyim yazdim. Tl asla dedim.
    24 haziran reis cikarsa cift haneli ralli baslatan ilk kisiyim.
    Burdakilerin anlamadigi su .
    Vob da dolar 20 olsa ve hep long olsan dahi ciddi zarar edebilirsin. Bu mantigi cozemiyorlar ki cogu bence spot dolarci.
    Tr 24 haziran da akp kazanirsa dolar cok hizli 8 10 bandina gelecek diyen benden baska kimse yoktu
    Þimdi herkes diyor
    Fx ve viob yatýrýmcýsý az..hatta yok gibi. Genelde reel spotçu..Farkýndaysanýz banka sitelerinden kur alýþ satýþlarý paylaþýlýyor. Viob ve fx çi bunlara bakmaz.
    hakuna matara....memento mori.

saygýlar/baþarýlar
    Bilgi sahibi olmak için o günleri bir okumak lazým..kim ne yazmýþ, ne demiþ..kim dalgasýný geçmiþ..ayrýca geçen sene bu vakitler deðildi yazýlanlar..yýl sonu civarýydý..ben Ocakta dolar alýrken arkadaþ ne yapýyordu bir açýklayýversin..ha 3 kuruþ artýnca hemen heyacana kapýlýp dolarcý oluveriridi ayrý konu..dedim ya deri kayýþ oldu artýk..

Ha birde, iyi ki ben Power deðilim..bulunup gelirse þimdi..

5.  Alýntý Originally Posted by enki Yazýyý Oku
    Bilgi sahibi olmak için o günleri bir okumak lazým..kim ne yazmýþ, ne demiþ..kim dalgasýný geçmiþ..ayrýca geçen sene bu vakitler deðildi yazýlanlar..yýl sonu civarýydý..ben Ocakta dolar alýrken arkadaþ ne yapýyordu bir açýklayýversin..ha 3 kuruþ artýnca hemen heyacana kapýlýp dolarcý oluveriridi ayrý konu..dedim ya deri kayýþ oldu artýk..

Ha birde, iyi ki ben Power deðilim..bulunup gelirse þimdi..
    Sizi üzücek/kýracak birþey dediðimi düþünmüyorum ama öyle anlaþýldý ise peþinen özür dilerim...
    Zaman zaman bende Vicente nin bu baþlýkta dolara yatýrým yapanlarla (kendince) dalga geçtiðine þahit oldum...
    Ýtirazýnýz buna ise saygýyla karþýlýyorum...

saygýlar/baþarýlar

Sizi üzücek/kýracak birþey dediðimi düþünmüyorum ama öyle anlaþýldý ise peþinen özür dilerim...
    Zaman zaman bende Vicente nin bu baþlýkta dolara yatýrým yapanlarla (kendince) dalga geçtiðine þahit oldum...
    Ýtirazýnýz buna ise saygýyla karþýlýyorum...

saygýlar/baþarýlar
    Est. özür dileyecek bir durum yok..sadece okumanýzý isterdim..neyse daha fazla uzatýp topiði kirletmeyeceðim..

7.  Alýntý Originally Posted by enki Yazýyý Oku
    Est. özür dileyecek bir durum yok..sadece okumanýzý isterdim..neyse daha fazla uzatýp topiði kirletmeyeceðim..
    Anlayýþýnýz ve/veya yapýcý tavrýnýz için ben tþk ederim...

saygýlar/baþarýlar

Alýntý Originally Posted by enki Yazýyý Oku
    Kac tane akp li ile iddialastim iddiaya girdim
    Isyan ettiler forumu býraktýlar
    Tipki senin 2017 basindaki durumun gibi ;)
    Sonra sen fed yuzunden dedin ben akp yuzunden olcak dedim
    Dogru zaman dogru poz .
    Simdi 3 aya yeni trend baslaticam burda ol bu sefer kacirma.
    Ne zaman ?? Abd ara secimlerinden sonra

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •