Çok teþekkürler
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok teþekkürler
Size de bilgi vediginiz için teþekkürler
“JP Morgan: Taylor tipi para kuramýna göre yaptýðýmýz tahmin TCMB'nin 500 puan faiz artýrmasýna iþaret ediyor”
Haklýsýnýz da...
Türkiye’de “reis tipi para kuramý” var ama.!!
Merkez 13 Eylül'de þapkadan yeni bir icat çýkarýr mý? Önce iktisat dünyasýnýn hiç duymadýðý bir faiz türü uydurup, sonra da bu yeni duyulmuþ koridorda 200 baz puan artýrdýðýný söyler, yatýrýmcýlar olayý çözene kadar hafta sonu olur, piyasalar kapanýr. Sayýn Tengri Han, listenize üçüncü bir seçenek ekleyin bence!![]()
TFX Target im yok ama baþka fx lerde 10 000 $ teminatla xau altýn oynamýþtým.
Piþman oldum 2 saatte..3000$ ham yaptýlar.
Kibrisa git...kollu canavarlara coin at veya rulet masasýnda kýrmýzý 8 e...10 000 $ koy. Daha eðlenceli..
Yiðidin baþýna ne gelirse..meraktan....
Isýn gücün rast gelsin..
SM-G950F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
En son geçen hafta girdim,altýnýza mesaj yazan arkadaþ,þaka yapýyor herhalde,Türkiye de þu an en düþük makas aralýðý bu bankada,tfx target Türkiye finans a ait,suudi ve Türk ortaklýðý 100 bin tl mevduat garantisi bankalarla ayný,ben kullandýðým zamanlarda hiç kilitlenme yaþamadým,ancak bakýnýz:enpara vb,yoðun saatlerde kilitlenme olabilir,
Rxpu arkadaþ finans kuruluþlarýnýn kanuni durumlarýnýn bankalardan farklý olduðunu söylemiþti,araþtýrýnýz,bildiklerim bunlar kullanýcý olarak,ayrýca mobil uygulamasýda var,5 x 24,karar sizin...YTD...
Abdüllatif Þener
@senerabdullatif
Bu halk ne istedin de vermedi?
Oy istedin, verdi.
Vergi istedin, verdi.
Yetki istedin, verdi.
Tek adam olmak istedin, verdi.
Saraylar, uçak ve otomobil filolarý istedin, verdi.
Gözünü seveyim, yetti gayri!
Ekmeðini alma elinden, ekmek teknesini yok etme!
Ýnsaf et be reis!
11:05 a.m. · 3 sept. 2018
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Yer Ýmleri