Gerçekten çok ilginç. Twitterdaki neredeyse bütün fenomen teknik analiz yazarlarý aðýz birliði edercesine dolarda 5,70 seviyesini beklediðini yazmýþlar.
Hatta bunlarýn arasýna son zamanlarda youtube ile ayrý bir fenomen olan BES fanatiði FÖÞ de katýlmýþ, hatta o daha da abartýp 5,50 seviyesini beklediðini yazmýþ.
Bakalým gerçekten de hepsi tahminlerinde baþarýlý olacaklar mý? Ýzleyip görelim...
(Bu arada inþallah yukarýdan bir baský yoktur)
Ben çok anlamam ama beþ dolar 4,50 avro civarina gelirse oldukça iyi bir rakam olur.
Benim ölçüt 5 dolar)
General Mobile 4G cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaþif kozinoðlu...
12 yýl boyunca geçimimi trade ederek saðlamýþ biri olarak "Finansal piyasalarda ne öðrendin?" diye sorsalar tek bir þey söylerim.
"Kýt olan deðerlidir. Kýt olan deðerlenir"
Ve ülkemizde dolar her geçen gün daha da kýtlaþýyor...
Bir ton temel ve teknik analiz indikatörlere bakmaktan ziyade basit 'arz-talep' iliþkisiyle yatýrým yapmayý her zaman daha saðlýklý bulurum.
Son düzenleme : vivatrader; 11-09-2018 saat: 18:17.
Damdan düþenin halinden damdan düþen anlar, beton topiðinde üç beþ ay deðil yýllarca bir yerlerimi yýrttým, uyardým o yüzden kusura bakmayýn ama kendi düþen aðlamaz . Tecrübeye deðer verseydiniz, geçmiþte olanlarý bilen, kazýk yiyen yada yiyenlerin nelerle karþýlaþtýðýný bilfiil yaþamýþ benim gibi insanlara kulak verip bunlarýn dertleri ne bizleri niye habire uyarýyor deseydiniz keþke ama beton dibine kadar beton diyen yada diyenlerin goygoyuna deðer veren iseniz yapacak bir þey yok, bu kendi seçiminiz sonucunada katlanmak zorundasýnýz. Kolay gelsin.
Cumhurbaþkanlýðý Sözcüsü Ýbrahim Kalýn: "Ekonomi ile ilgili bir panik havasý yok."
https://www.bloomberght.com/haberler...nik-havasi-yok
Tam anlayamadým bu konuyu, 0.98 den kredili eve girenler için nasýl bir olumsuzluk söz konusu acaba ileri ki günlerde?
E5303 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdýklarým kiþisel görüþümdür, hiçbir þekilde al sat tut tavsiyesi deðildir !
Yer Ýmleri