Merhaba arkadaþlar,

Yeni açýlan bir kripto para borsasýnýn , ilk 10.000 üyeye kadar hediye olarak verdiði 100 Exen Coin'i sizlere duyurmak için konuyu açtým.

Evvela, sizlerden ricam - sizlere hiçbir kayýp vermeyecek olan referansýmla ( Referanssýz Üyelik ) üye olarak, siteye kaydýnýzý gerçekleþtirmeniz.

Siteye üye olduktan sonra, SMS onayý istenecek. Ardýndan , rutin KYC ( Müþteri Kimlik Onayý ) için, pasaport, kimlik, ehliyet gibi resmi bir kimlik belgesi ve adýnýza olan bir fatura ile, kaydýnýzý doðrulamanýz istenecek. Bu aþamalardan geçtikten sonra, hesabýnýza 100 Exen Coin tanýmlanacak. Tanýmlanan Exen Coin'i hesabýnýz onaylandýktan hemen sonra borsada iþleme sokabiliyorsunuz.

Þuanki sitedeki piyasa deðeri 30 TL kadar.

Siz ister yatýrým yaparak, ister benim gibi tanýtým konularý açarak referans kasabilir ve kazanç saðlayabilirsiniz.

Evvela hesap oluþturun. Rutin mail onayý için mailinize bir aktivasyon kodu gelecek. Týklayarak , üyeliðinizi aktif edin.

Ardýndan SMS ile aktivasyon yapacaksýnýz. SMS doðrulamasýndan sonra , KYC doðrulamasý adýmýna geçeceksiniz.

Nihayetinde, 24 saate kadar onay aldýktan sonra hesabýnýza 100 Exen Coin tanýmlanacak. Anýnda , borsada iþlem gören BTC'ye çevirebilir, yada TL olarak çevrim yapabilirsiniz. Transferler için bazý limitler var. Yatýrým için para yatýrýp iþlem yapmadýysanýz, sizde daha önce dediðim gibi konular açarak referans kazanabilirsiniz.

Exen Coin, borsanýn kendi coin'i ve belirli zamanlarda, ( ayýn belirli günlerinde ) borsa o coinleri satýn alýp imha ediyor. Sitesinde zaten bu konuda tüm bilgiler eksiksiz paylaþýlmýþ.

Ama unutmayýn, referansýnýzla kayýt olan herkes bu onay aþamalarýný geçmesi lazým. Ancak o zaman hesabýnýza referansýnýz yükleniyor.

Tekrar rica ediyorum, referansým ile kayýt olmanýz size hiçbir þey kaybettirmeyecek. Þayet, enazýndan konuya harcanan emek için referans ile kayýt olursanýz sevinirim.

( 50 TL sýnýrýna ulaþýnca, TL olarak parayý hesaba çekebiliyorum. 18 yaþýndan küçükler borsaya üyelik açamazlar. Adýnýza herhangi bir fatura yoksa, e-devlet üzerinden ikamet bilgilerinizin ekran görüntüsünü göndererekte KYC doðrulamasýný yaptýrabilirsiniz. Arkadaþlar, ilk iþlemlerde 100 Exen Coin'in fiyatý 1500 TL'den açýlýþ gördü. Þuan 30-40 TL aralýðýnda seyrediyor. Heran yeni sürprizlere hazýrlýk olun )