-
Benim keyfimi kimse bozamaz .. tüm dostlarıma huzurlu geceler 
https://youtu.be/-fAGGlVhRUk
Hayat hoş gerisi boş
-
Neler sacmalamissin arkadasim, senin kafan yerinde mi? 15 sayfaya baktim bir tek yazan sen varsin. Millet kafayi yemis harbiden.
-

Originally Posted by
666
Neler sacmalamissin arkadasim, senin kafan yerinde mi? 15 sayfaya baktim bir tek yazan sen varsin. Millet kafayi yemis harbiden.
Sen neden yazıyorsun peki!?
Hayat hoş gerisi boş
-
Ne diyim ya ..
Tüm dostlarıma tekrar huzurlu geceler 
https://www.hisse.net/topluluk/showt...91#post5706091
Hayat hoş gerisi boş
-
Yahu orda esprili birseyler yazdim. Yazimin da dayanagi var, cunku devamli topik yukari cikiyor Cafe Trend'e bakmaya calisirken. Ismi de "...Muhabbet Mekani"... ama kendi kendine yazip kendi kendini alintiliyorsun.
Alintiladigin mesajda da vaktinde ben sana tesekkur bile etmisim grafik icin, kendim icin grafiklerin bir onemi olmasa da. Yani emege saygim var.
Arkamdan bir ton abuk sabuk seyler soyledin. Harbiden ulkede normal insan mi kalmadi, nedir. Ne desek artik.
-
İyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mekannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn 
23.12.2021 Perşembe
XU030YVADE 1865.00-2034.25 gördü 1996.00(uzlaşma 1992.00) kapattı.
Günün en önemli olayı USDTRY 10.2520 gördü şimdi 11.2717
Finans piyasaları işte ,oluyor böyle bazen.
Hayat hoş gerisi boş
-

Originally Posted by
666
Yahu orda esprili birseyler yazdim. Yazimin da dayanagi var, cunku devamli topik yukari cikiyor Cafe Trend'e bakmaya calisirken. Ismi de "...Muhabbet Mekani"... ama kendi kendine yazip kendi kendini alintiliyorsun.
Alintiladigin mesajda da vaktinde ben sana tesekkur bile etmisim grafik icin, kendim icin grafiklerin bir onemi olmasa da. Yani emege saygim var.
Arkamdan bir ton abuk sabuk seyler soyledin. Harbiden ulkede normal insan mi kalmadi, nedir. Ne desek artik.
Bu yazının nesine cugap verim
Ben dün st 23:07 e kadar tüm gün sadece 3 yazı yazdım ...iki yazı da başlangıç ve bitiş- borsa rakamı verdim...
Daha ne diyim ya
Hayat hoş gerisi boş
-

Originally Posted by
666
Biz yazmaya değil okumaya geliyoruz.
Sen illa yazacaksan saygı, övgü, teşekkür iltifat, cümleleri yazabilirsin.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri