Hafta baþýndan beri oran almadýðým banka kalmadý sanýrým bugün en yüksek fibabank 28,5 aldým üstüne çýkmadýlar.Hatta internet eft limitim nedeniyle paranýn tümünü gönderemedim kalaný için yarýn düþüþ olabilir bu fiyatlandýrmayý yapamayabiliriz dendi.
Fibabank 3 aylýk 250 k 28,5 baðlandý..
mb rezervleri her hafta duserken kimse mb dan faiz indirimi beklemesin ..bu haliyle bile her hafta rezerv erriyor...faiz indirse 1 ayda eritecegini 1 haftada eritir ...en son 14 eylule rakamýna gore brut rezerv 68.9 milyar dolara inmis altýnla beraber 87.5 milyar dolar ..yine o hafta 1.25 milyar dolar azalmýs brut rezrv ..yarýn acýklanýr yine .
There is no escaping risk altogether and the future looks pretty grim.. So, not being aware of the facts can't be regarded as an excuse. Rules, without them, we'd live with the animals. If the rule you followed brought you to this, of what use was the rule?
BURGAN'a hesap açmaya gittim, imzalarý aldý ancak bizde hesap hemen açýlmýyor genel müdürlük onay verirse açacaðýz dedi MT. Böyle bir uygulama mý var Burgan da ?
1 ay önce Garanti hissesi alan kiþi net %19 kazanmýþ ...
Burda ortalýðý yangýn yerine çevirenler yüzünden daha düþebilir diye az almýþtým.
O yüzden siz siz olun yatýrým yaparken millet ne diyorsa tersini yapýn ..
Bazý kiþileri ters indikatör yaptým bile burda [emoji6]
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri