Bankalar genelde pazartesi toplantı yapıyorlar büyük ihtimal bu enflasyon artışını konuşup faiz oranını yükseltme yoluna giderler diye düşünüyorum. 2.3 puan artışı hafta başından itiibaren başlar büyük ihtimal.bekleyip görelim.
Bankalar genelde pazartesi toplantı yapıyorlar büyük ihtimal bu enflasyon artışını konuşup faiz oranını yükseltme yoluna giderler diye düşünüyorum. 2.3 puan artışı hafta başından itiibaren başlar büyük ihtimal.bekleyip görelim.
iş bankası 32 gün %20 yapmış en son baktığımda 18.50 idi.
https://www.isbank.com.tr/TR/fiyatla...vadeli-tl.aspx
Kısa vadeli olarak Devlet bankalarının için bilmem ne fonundaki para ile dolduruldu...Likidite açığı da kısa vade de 165 lerden 141 lere geriledi...Böyle bir ortamda bankalar neden yüksek faiz versin....!!!
MB da bence doların durumuna bakıp ona göre karar verecek........Şahsi görüşüm MB faiz artırmayacak....Enflasyon 30 lara fırlarsa MB aksiyon alabilir aksi halde negatif faize devam.........
Arkadaşlar , bu forumu okuyup yazanların %96 sı aynı yönde yol alan yolcular. Ancak, bu yolda ilerlerken tıpkı koşucular gibi hırs yapanlar var. Benim siyasi fikrimi hiç bir zaman burada tartışmam, zira faydası yok. Burada amacım paramı nasıl korur ve üstüne ekleme yapabilirim. Demek istediğim şeyi aslında anlıyor ama dolaylı yazdığımı fark edemeyecek kadar hırs yaptığınızdan soluklanmadan itiraz ediyorsunuz.
karşı tarafın en büyük meziyeti, sabırlı ve inatçı olmasıdır. heyecan iyi değildir. Üç kez düşünüp 1 kez yazmak iyidir. selamlar, bol kazançlar.
babacım yıllık 700 bin konut tüketimi olan ülkede yıllarca düşük faizle yıllarca milyon üstü üretim yaptıran kim ?
3 milyon fazla yeni lüks ev var. Bunları abd dış gücler mi yaptırdı.. Her bir evin maliyeti 20 bin dolar dersen. 60 milyar dolar şuan boş beton evlerde yatıyor! Sonra dolar neden yükseliyor!
AZ AKLINIZI KULLANIN! Bu şartlarda siyasi kriz ortamına giremezsin! Önce ekonomini toparlarsın, ondan sonra tavır alırsın.
Yer İmleri