adamlar çok yüksek faiz veriyormuþ gibi bir de siyasi geliþmeyle faiz düþürüyor..böyle bir çakallýk olabilir mi??enflasyon mu düþtü?? Kredi faizi oranýný düþürdün mü??
adamlar çok yüksek faiz veriyormuþ gibi bir de siyasi geliþmeyle faiz düþürüyor..böyle bir çakallýk olabilir mi??enflasyon mu düþtü?? Kredi faizi oranýný düþürdün mü??
Þu an 3 tane + faiz kampanyasý var Enpara'da, o yüzden biraz karýþtýrmýþsýnýz
1) Her sene müþteri olma yýldönümlerinizde hiçbir ek þarta baðlý olmaksýzýn 2 ay boyunca otomatik olarak TL vadeli hesaplarýnýza +%2, USD/EUR vadeli hesaplarýnýza +%1 alýyorsunuz.
2) Ayýn Enparalýsý olduðunuz her ay Birikim hesaplarýnýza +%2 alýyorsunuz.
3) Enpara kredi kartý kullanýyorsanýz her ay Birikim hesaplarýnýza +%1 alýyorsunuz. Ama bunun için bir þart var, son ekstrenizde 10 TL üstü en az 10 tane iþlem olmasý gerekiyor.
2 ve 3. kampanya birleþtirilebiliyor ve +%3 alabiliyorsunuz Birikim hesaplarýnýza toplamda. Ben birikim hesabý kullanmýyorum pek o yüzden onlar iþime yaramýyor, ama 1 numaralý kampanya ilaç gibi geldi bana
Kampanya detaylarýna buradan ulaþabilirsiniz:
https://www.qnbfinansbank.enpara.com/kampanyalar/
bu konuda çok haklýsýn en azýndan savunduklarý tezlerin arkasýnda dolar düþerkende durmalýlar o zaman forumda daha çok itibar kazanýrlar yorumlarý daha çok deðer görür dolar baþlýðýnda da ölüm sessizliði var halbuki asýl þimdi dolar analizlerine ihtiyacýmýz var yükseldiði zaman zaten atý alan üsküdarý geçmiþ oluyor
Þekerden oran alan varmi?
100k için
HSBC Gecelik 23
HSBC Aylýk 25
Odea Aylýk 25.5
Burgan Aylýk 25.5
1M için
Vakýfbank Gecelik 24
Vakýfbank Aylýk 26
Hepsi temdit.
Hsbc 3 Aylýk için ne oran veriyor bilen var mi.
Yer Ýmleri