Originally Posted by
virtue
Ýnsan hasta olunca bile en az 5 günlük antibiyotik tedavisi veriliyor. Daha ilk haptan sonra ben iyileþtim hap içmeyeceðim dersen birkaç gün sonra çok daha kötü olabilirsin.
Bu arada þahsen ben þimdiki 24 enf.na (ki yýl sonunda 30 olacaðýný söyleyenler de var) faizde kalmak yerine 5,50 den dolarda kalmayý DAHA GÜVENLÝ BULURUM.
Bizim sorunumuz hastanýn hasta olduðunu kabul etmemesi.
Hasta hastalýðýný kabul etmiyor, dýþ güçlerin uþaðý doktorun bünyeyi daha da kötüleþtirecek antibiyotiði reçeteye yazdýðýný söylüyor.
Kademeli iþlemlerle voltileden yararlanýlmasý gereken bir dönemde olduðumuzu bu nedenle ýsrarla vurguluyorum. Batmayacaðýz, krizden tam çýkmayacaðýz, bu ikisi arasýnda savrulup duracaðýz. Kazanan, dövize ya da tl'ye sýmsýký sarýlanlar deðil, iyimserliðin-kötümserliðin yani maniklik ile depresifliðin hangi aþamasýnda olunduðuna baðlý olarak ters pozisyon alanlar olacak. Üstelik bir de bonusu olacak, yarýn piyasalar ne olacak diye uykunuz kaçmayacak, her türlü geliþmede önceden planlamýþ olduðunuz bir hamleniz olduðunu bilip mýþýl mýþýl uyuyacaksýnýz.
- - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
Winter is coming...
Yer Ýmleri