Sülün osman ben kimseyi dolandırmadım.Ben beni dolandırmayı isteyenleri dolandırdım demişti .Dolandırıcılığın kuralı şudur,kurban bir fırsat görecek birilerini ekarte edip öne geçerek o fırsatı herkesten önce değerlendiriyorum sanacak,veya dolandırıcıyı kandırıp dolandırıcının elindeki bir şeyi dolandırıcıyı kandırıp elde etme hevesinde olacak..E birilerini kandırıp ucuza bir işler yapmayı düşünen bir zahmet sonucuna katlansın.Ben olsam bu müdüre ceza vermem,sen devleti dolandırıp öyle ya da devletin dolarlarına sulanacaksın sonra vay beni kandırdılar diyeceksin))))))))
Bu gerçek midir?
http://www.hurriyet.com.tr/amp/yazar...luyor-40965509
Arkadaşlar o ne ,demin yılanoğlunu gördüm gibi.Ezmemişlermiydi bunun başını,bakın benden söylemesi bu yılanoğlu böyle serbestçe cirit atarsa çok adamın şeyine kaçar demedi demeyin))))Hayır sonra geliyorlar devlete efendim benim şeyime yılanoğlu kaçtı bunu çıkartın,e sen besledin yıllarca,dedik bu yılanoğludur beslemeyin sonra gelir şeyinize kaçar diye dinletemedik ki
)))))))))
Döviz borclanarak AVM yapanlar tahsil edecekleri TL cinsi kiralar ile borçlarını ödemek için döviz alırlar ise durumları ne olacakmış ?
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Ya onları boşverin en büyük alıcı devlet zaten .Doğalgazın parası neyle ödenecek.Yap işlet şeet projeler dolar anlaşmalı,onların zararları hangi parabirimi ile ödenecek.AVM işletenler falan alıcı olsa dolarda gram oynamaz.Asıl devlet topluyor bütün dolarları.Eurobond borçları hangi para birimi ile ödenecek)))))))
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Yer İmleri