-

Originally Posted by
rxpu
Forumdaşlar dikkat, Sn. Erdoğan bu cümleleri kalkan olarak kullanıyor olabilir zira metnin sonunda şunlar da var:
Kamuda tasarruf tedbirlerini hayata geçiriyoruz. Kamuda emekli olanlardan daha fazlayı işe almayacağız. Personel alımında dikkatli davranıyoruz.
Kamuda kullanılan araçları sınırlandırıyoruz.
Ayrıca Erdoğan, ihalesi yapılmış, başlanmamış yatırıma başlamayacaklarını söyledi.
Neyse uzun süre sonra ilk kez çok hayırlı bir şey duydum.Kesin olarak kanal istanbul işi yatar.Eh bu da mantıksızlıklar ülkesinde bir şeydir.Hayırlısı artık.
))))))
-
Faiz Düşer diyenler
1)Sn Sko (-25 bips)
Ltf sizde görüşünüzü belirtirmisiniz?
Günün Atasözü:"Kır atı çullu da biliriz,çulsuz da"
saygılar/başarılar[/QUOTE]
bende aynı fikirdeyim.
-
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
-
Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz
Bir deli kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış durumunu yaşıyoruz. Umarım bu düzen akıllılar kuyuya taş atmış deliyi oyalamış olarak düzelir.
-

Originally Posted by
HAKEM
Neyse uzun süre sonra ilk kez çok hayırlı bir şey duydum.Kesin olarak kanal istanbul işi yatar.Eh bu da mantıksızlıklar ülkesinde bir şeydir.Hayırlısı artık.

))))))
Bence taktik olarak faiz söylemi ile dikkati başka bir yöne çekip arkasından akıllar oraya yönlenmişken üzerinde durulmamasını istediği konuları hızlıca geçti. Bu konular büyük ihtimalle OVP'nin de temelini oluşturacak. Öyle mi değil mi göreceğiz son 1 saat.
-
cafeye yazmıştım, buraya da yazayım:
şimdi merkez bankası faiz artırsa cami duvarına işemiş mi olur,
yoksa, bu konuşma tabana algı için midir, iyi polis oyunudur, kötü polis (günah keçisi) olarak merkez bankasına faiz artışı için gizliden zaten izin verilmiş midir?
az (14:00'den) sonra...
-
herhalde elinde $ vardı.
bi konuşup yukselteyım
nasılsa faiz artışı var düşecek tekrar alırız dedi.
-
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri