15 günlük YÜKSEK ! faiz karþýlðý becerene Dolarda bir günde saðlanýyor yani Dolar cephesinde deðiþen bir þey yok.![]()
15 günlük YÜKSEK ! faiz karþýlðý becerene Dolarda bir günde saðlanýyor yani Dolar cephesinde deðiþen bir þey yok.![]()
Forumdaþlar 10-15 dakika sonra toplam likidite açýðýný göreceðiz. Ve ilk defa bu açýk , damarlara %24'lük solüsyon basýlarak kapatýlacak. 10-15 dakika sonra tcmb'nin solüsyonu ne hýzda bastýðýný da göreceðiz, zira sabah açýklanan 24 milyar TL dünkü toplam likidite açýðýnýn 1 güne denk gelen kýsmý için bana biraz düþük geldi.
Bugün 18:30 sonrasý ve pazartesiyi görelim bence.
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Dolar, hani o bilþim kurgu filmlerindeki, geliþmesi durdurulamayan, öldürülemeyen canavara dönüþtü.
Filmin baþ kahramaný Erdoðan'ýn yerinde olmak istemez kimse.
Kur bu adamý delirtecek korkarým.
Yapacak bir hareket...Ceremesini biz çekeceðiz.
39,8480 +0,3727 +0,94%
17:51:27 -
Arjantin pezosu dolar karþýsýnda 30 günde %34 deðer kaybetmiþ 30 gün önce 29.65 miþ
Bir ülkede yalakalýðýn getirisi, dürüstlüðün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu
Lütfen dedi.
Lütfen = Çaresiziz
Aile ve yandaþlar bozsun ben de bozacaðým. Hadi bakalým
Ak kirlendi bunlardan. Kara koysaymýþlar adlarýný yakýþýrmýþ.
YANDAÞA yaptýrdýklarý yol, köprü, tünel, havalimaný, hastana vs iþlerinin Dolar cinsi borçlanmasýný çevirsinler TL ye eðer bende Dolarýmý ülke için bozmazsam tüm dünya beni ...sin. Hadi bakalým vatan milet sakaryacýlýk oynamak istiyorsalar görelim hareketi yok YANDAÞI karýþtýrma diyorlarsa o zaman bizde ak koyunlarýyla ne yapacaklarsa yapsýnlar bizden onlara hayýr yok diyoruz.
14.9.2018 tcmb fonlama verileri
Toplam likidite açýðý: 147.8 milyar TL Aðýrlýklý ortalama fonlama faizi: %24
Daðýlým:
BIST overnight repo : 98 milyar TL faizi %24
Ýhale yoluyla fonlama: 24 milyar TL faizi %24
Kotasyon yoluyla fonlama: 26.8 milyar TL faizi %24
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Yer Ýmleri