Originally Posted by
rxpu
Sn. Arc en ciel, samimi ve dürüst tutumunuz için çok teþekkür ederim. Blokladýðým forumdaþlarýn da benim nikimi bloklamasýný saðlayabilirsek daha verimli ve huzurlu bir forum ortamý olacaðýný düþünüyorum. Beni takip etmekteki isteklerine anlam veremiyorum. Eðer endiþeleri bu adam ileride bize imalý bir þeyler mi söyler ise kesinlikle öyle bir karakterim olmadýðýný belirtmek isterim.
Ayrýca forum çok ilginç bir yapýya sahip, bundan 2-3 ay önce gönderilerimin kurgusu ve giriftiði nedeniyle övgüler alýyordum ancak çok ilginç bir þey oldu. Forumdaki bazý kullanýcýlar gönderilerimi çok fazla iyi ve profesyonelce kurgulanmýþ olduðunu iddia ettiler.
Ve resmen çok iyi olduðu için þikayette bulundular.
Nasýl mý?. Ýddialarý rxpu hesabýnýn bir sosyal deney olduðu yönündeydi. Bu iddia ilk önce bana eleþtirisel yaklaþan ve tartýþma yaþadýðýmýz az sayýda forumdaþ tarafýndan özel olarak dillendirildi. Güldüm geçtim. Ancak daha sonra forumda daha samimi olduðum bazý forumdaþlardan da buna yönelik bazý duyumlar aldýklarýný öðrenince , bu epey üzücü oldu. Tabii ki bana eleþtirisel yaklaþmayan forumdaþlar ilk baþta böyle bir þeyin forumda yayýldýðýný ama daha sonra buna kendilerinin prim vermediðini söylediler. Bu biraz içimi rahatlattý.
O nedenledir ki son aylardaki gönderilerimde mükemmeliyetçilikten biraz kayan, daha insansý ve hatalarý da olabilen bir tarzda yazýlar yazmayý denedim. Ancak görüyorum ki gönderilerime kattýðým samimiyet ve öz eleþtiri yine forumdaþlar tarafýndan beðenilmedi ve haksýz bir þekilde eleþtiri ve hatta bir nevi yargýlama konusu oldu.
Forumdaki gönderilerin kalitesi ve sürekliliði için daha samimi ve dostça bir ortam olmasýný temenni ediyorum. Türkiye'nin içinden geçtiði þu zorlu dönemde zorluklarýn üzerine ek zorluklar eklemek hiç birimiz faydasýna deðil.
Tüm forumdaþlara selamlar saygýlar.
rxpu. (kesinlikle bir sosyal deney deðil)
Yer Ýmleri