haftaya tam gününü bilmiyorum ama fed açýklamalarý var?kýymetli düþüncelerinizi rica edebilir miyim?iyi pazarlar herkese.
haftaya tam gününü bilmiyorum ama fed açýklamalarý var?kýymetli düþüncelerinizi rica edebilir miyim?iyi pazarlar herkese.
Þimdi koyuladýðým bölüm hiç yakýþmamýþ..keyfi kalmayan bir yerin keyfi kaçar mý..
Ben þahsen epeydir, özellikle de bahsettiðin zaman aralýðýnda bu baþlýða yazý yazmakta zorlananlardan birisiyim..geçen günde serzeniþim ''kadýnlar hamamý'' benzetmesiyle buydu aslýnda..oysa bende bu baþlýðýn Bora abi gibi eski müdavimlerinden idim..öyleki dolar durgunlaþtýðýnda hafta sonlarý sadece bir-iki yazý olurdu bu baþlýkta ve birisi benim olurdu..dolar çýksada buradaydýk-dolar insede kýsaca..
Neyse kusura bakýlmasýn fakat her zaman haklý olmak, dalaþmak, sidik yarýþtýrmak moda oldu epeydir baþlýkta..ve hemen belirteyim baþlýk açýsýndan bu durum benim hiç hoþuma gitmiyor, sadece belirtmek istedim..son olarak dolar durgunluþsa, bir kaç ay diyelim, kaç kiþi kalýr buralarda..ben kimlerin kalacaðýný aþaðý yukarý biliyorum..![]()
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Haklý olmak moda oldu dedinde ondan yazdým, iftiraya uðrayýp ondan sonra hakkýný aramak haklý olma modu mu?. Ben bu cümle kendi içinde hakkaniyetli mi diye sordum.
Yoksa diðer söylediklerine bir itirazým olamaz.
3-4 ay içinde burada alenen atýlan iftiralarýn haddi hesabý yok,
yok rxpu sosyal deney,
yok bu adam paralel niklerle foruma giriyor.
Ben bunlara cevap vermeyecek miyim?. Hakkýmý aramayacak mýyým?. Bunlar yenilir yutulur þeyler mi?
Ýnsanlarýn sýrf haksýzlýklarýný örtmek için bu tür iftiralar atmalarýný doðru buluyor musun?
Bana bu haklý savunma sebeplerim olmadan haklý moduna girip þov yaptýðým bir tek örnek göster.
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
konuya çok girmeyeceðim ama bir iki kelime yazayým
yaklaþýk 8-10 yýldýr kira beyannamesi veriyorum
hiç sektirmedim bir defa bile vergimi kaçýrayým istemedim
yahu ben baþka yerlerden fazlasýyla veriyorum buradanda ödemeyim kaçýrayým vergimi dedemdim.
neden demedim
cevabýný siz vermiþsiniz
bunu bende hýrsýzlýk olarak görüyoýrum. devlet benden zaten tonlarca alýyor hatta aldýðý parayý çarçur ediyor bende vermem diyemem. çünkü ben o parayý devlete evrmedm mi yapýlan otoyolun 1 cm karelik parasýný çalmýþ oluyorum ren yolunun 1 metrelik rayýný çalmýþ oluyorum. yapýalcak olan ilkokulun 100 tane tuðlasýný kiremitini çalmýþ sayýyoru. benim hýrsýzlýðým yüzünden çocuklar bir gün kula geç baþlýyorar demiryollarý 10 dakika geç hizmete girmiþ oluyor.
yani ben devletin cebinden çalýyorum çocuðumun eþimin arkadaþlarýmýn akrabalarýmýn her TC vatandaþýnýn devlettn almasý gereken hizmeti çalmýþ oluyorum
bence þu yazdýðýn vergiden kaçýnma deðil vergi kaçýrma yani suç teþkil eden bir durum.
bir halt olacaðý yok.
Yer Ýmleri