Originally Posted by
Arc en ciel
Hýzlý bir akýþ oldu, bir detay takýldý gözüme. Ona cevap vermek istedim. Yoksa arkasýndayým lafýmýn. Sayfadan gittim.
".....'O... yum 'derse ne diyeceksiniz ki ?" yazmýþ Bay Bora.
Ne anlama geldiðini biliyoruz hepimiz. Bunu bir eþi ve iki kýzý olan yaþýna saygý bekleyen biri, bana yazdý. Ne diyebilirim ki? Sorsanýz örnek verdim diyecek sadece.
Ýnsanlarýn açýklarýný yakalamak için beklemek, bulunca diline dolamak, suçlamak, yargýlamak, yaftalamak, infaz etmek temeli üzerine kurmuþ olduðu bir tarzý var. Kibirli kimseyi beðenmiyor. Zevk alýyor yaptýklarýndan.
O kadar kolay hüküm veriyor ki insanlar hakkýnda, cahil diyor, hukuk bilmez diyor bana. Avukatým ben diyorum týk yok sonra. Üstelik azýmsanmayacak kýdemim de var.
Adliye koridorlarýnda elinde çantasýyla dolaþan, hemen hemen her gün gördüðümüz yaþlý bir amcamýz vardý. Önüne gelen herkese dava açar sonra bir avukat titizliði ile dosyalarýný takip ederdi. Bir davada karþýlýklýydýk titizliðini oradan biliyorum. Onu hayata baðlayan þeydi bu yaptýðý.
Bu forumda Bay Bora'yý hayata baðlayan bir yer. Sayfada kaldýðým zaman biliyorum ki o birine sataþacak ben de muhtemelen o haksýzlýða uðrayan kiþinin yanýnda olacaðým. Bugüne benzer çok olay yaþanacak. O yüzden bir daha yazmayacaðým bu sayfaya.
Benimle ilgili elinden geleni ardýna koyma Bay Bora. Þimdiye kadar arkasýnda durmadýðým tek lafým, sebebini açýklayamadýðým tek davranýþým olmadý.
Bu þekilde yönetilmeyi hak etmiyoruz. Sisteme düzeneydi tepkim.
Haksýz yere kýrdýðým forum arkadaþlarým varsa özür dilerim.
Yer Ýmleri