1 ay önce aþý ithalatçýsý arkadaþ , ''saðlýk bakanlýðýndan arýyorlar,ofisi kapattýk, telefonlara çýkmýyoruz'' demiþti.
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Oh yaaa...su vergi mevzusu kapandi ya cok sevindim...
Topic eski nesesine kavustu 😀😀
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Sakarya da iken bir dönem 5 yýl kronik bronþit iken 30 kg yakýn tuzu evin her köþesine sermiþtim. Hamam çok iyi geliyor. Akþamlarý daha iyiyim. vs vs yine tuz alayým eve bari... Þu an Ankara'dayým eski yurdum da ama yine de alerji devam. Geçen senelere ben ve çocuklarýmda 3üç beþ saatte belirtiler kaybolur giderdi. Ben bunu onlarca kere yaþadým. ilk 40 gün geçti sonra semptomlar deðiþti ve sýkýntý arttý. Ne yapacaðým bilmiyorum. Hacettepe de baya tetkik yapýldý normal veriler. Ama alerjik belirtiler ortada. Belli yerlerde azalýyor. Alanya'da baya rahatladým. Bilgisi olan yazabilir. Forumu meþgul ettiðim için özür dilerim.
Yer Ýmleri