Aha dolarda pull back formasyonu
Aha dolarda pull back formasyonu
Sendikasyonlar çok önemli , zira tüm borç yeni alýnacak bir miktar daha fazla borç ile çevriliyor. Bu da iþi *kýsa vadede de olsa* tamamiyle çözer. Likidite birden deðiþir. Tahminime göre Amerika bugüne kadar sendikasyonlar ile tehdit ediyordu. Uzlaþma olunca sendikasyon onaylarý da geldi. Düne kadar bu onaylar verilmiyordu belki de. Erdoðan'ýn sabah suratýnýn asýk olmasýný buna baðlýyorum. Vermek zorunda kalmýþ gibi bir surat görünümü çiziyordu.
Yine de burasý Türkiye ayý da çýkabülü , daþ da düþebülü. 12 Ekim'e kadar beklemekte fayda var.
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
yargý baðýmsýdýr
ülkede bölücü faaliyyet bulunan casusluk yapan adamýn salýnmasý mümkün deðildir
rahip en aðýr suçalrdan birini iþlemiþtir aleyhine gizli tanýklar vardýr. aleyhine deliller vardýr
bir halt olacaðý yok.
USD/TRY grafiði 12.08.2018 tarihinde tarihi zirvesini yaptýktan sonra düzelte düzelte aþaðý gitmeye devam etmekte benim görüþüm. 6.00'nýn ise psikolojik sýnýr olduðu izlenimi var ben de. 6.00 kýrýldýðý durumda 5.60-5.70'ler kaçýnýlmaz duruyor. Þuanki konjöktürde olmamasý için bir neden yok gibi, olaylar TL mevduatçý lehine döndü izlenimi var ben de. Bu arada, seçimler geçene kadar dolarýn ateþini söndürmek için gayret edeceklerdir diye düþünüyorum. Aþýrý yükselmesinin düzeltmesini kestirebilirsek tekrar dolara girmek için bekliyor olacaðým. Küçük yatýrýmcý olduðum için yorumlamalarým kesin tutmayacaktýr. Ne de olsa büyük balýk, küçük balýðý yer her zaman.![]()
Türkiye cds 367,21 % -8,42
Bir ülkede yalakalýðýn getirisi, dürüstlüðün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu
Yer Ýmleri