Bir sorum olacak bir süredir her tarafý kurcalýyorum. Dövizin ani yükselme durumunu önceden nasýl yakalayabilirim. diye
Teknik kýsmý da önemli ancak olayýn baþka bir yönünü bulmaya çalýþýrken Piyasa faiz oranýnýn tepe yaptýðý zaman hemen hemen dövizde tepe yapmýþ þöyle bir þey dikkatimi çekti. piyasa faiz oranýyla politika faiz oraný arasýndaki fark 3,50 puan olduðunda patlamaya baþlamýþ. benim gözlemlediðim bir durum bunu patlama noktasý olarak görmeye baþladým.
Þu anki fark 1,70 bunun arasýndaki fark bence 2.5 ve üstü olduðunda sanýrým patlayabilir. deneyip tekrar görmek lazým.
Blombergte abi banka güzellemesi yapýyor. Elimizde çok az var ama düþerse bu seviyeler þöyle güzel böyle güzel diyor.
Acaba bunlar bu pazarlamalar için ne kadar para alýyorlar.Nasýl bir anlaþma yapýyorlar.Yoksa ekonominin esinden anlayan biri bizim banka bilançolarýnýn komple yalan olduðunu bilir.Bankalarýn batýk kredi oraný bildiðim 10 yýldýr falan ayný,takipteki krediler batýk krediler falan hiç deðiþmiyor.E bu kadar konkordato ilan eden var,bunlar hiç mi kredi çekmemiþ.Ortada bir yalan rüzgarýdýr gidiyor.
http://www.borsaistanbul.com/yatirim...rumsal-yonetim
ilginç bir durum
bir halt olacaðý yok.
Yer Ýmleri