Daha kötü olmadan kimse akýllanmayacak, biri diyordu forumda beter olmadan yeter olmayacak.Çok doðru. Ýyimser olarak yýllardýr bir faydasýný göremedik.
Daha kötü olmadan kimse akýllanmayacak, biri diyordu forumda beter olmadan yeter olmayacak.Çok doðru. Ýyimser olarak yýllardýr bir faydasýný göremedik.
12eylül de bu soruya cevap verilmiþti üstüne zam indirim geldiyse degismistir
EPGÝS: Gün itibarýyla akaryakýt fiyatlarý üzerinden feragat edilen tahmini toplam ÖTV 4.1 milyar TL. Þayet ÖTV yansýmasý olsaydý akaryakýt fiyatlarý ( ÝST ) motorinde 7.25, benzinde 7.80, oto gazda 4.74
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
26.09.2018: Aksa Akrilik Kimya, %20 oranýndaki kapasite azaltýmýný %40'a çýkardý, piyasa þartlarýnýn oluþmasýyla tekrar tam kapasite üretime ulaþmayý hedefliyor.
Yukarýda yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
tabiki
Iki ulke arasinda enflasyon farki varsa enflasyonu yuksek olan ulkenin para biriminin degerinin dogal olarak dusmesi gerekir bu kadar basit
Aradaki krizlerden arindirilmis olarak konusuyorum
Bu baglamda TL nin dolar karsisinda hergun erimesi gerekiyor
saglikli olan budur sagliksiz olan TR nin son 18 yildir yasadigidir yani suni degerli TL
Ben burada son 18 yildir elimdeki dolarlar TR de bes para etmiyor derken bunu kastediyordum millet inanmiyordu
Dolar 7 lere vurdu da anca anca oda kiyisindan kosesinden dolar harcadigimi anladim TR de. Ama daha tam degil daha da dusmesi lazim
Moody's 9 Türk bankasýnýn notunu B1'den B2'ye düþürdü.
Notu düþen bankalar..
Akbank, Alternatifbank, ING Bank, QNB Finansbank, Ziraat Bankasý, Türk Ekonomi Bankasý, Garanti Bankasý, Vakýfbank ve Yapi ve Kredi...
Bu da iyiymiþ)))
Bi tarafta coniylerde faiz artmaz dolar düþer diyenler
Bi tarafta faiz artar dolar çýkar diyenler
Lakin bu dolar endeksi niye düþtü 2-3 gündür? Bence kimse ne olacak bilmiyor. Temkinli vuruþ pozisyonunda erkete almýþ gavurlar)))
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri