Geçirsinler iyi oluyo...Belki acýtýrsa sesleri çýkar, yükselir...
Geçirsinler iyi oluyo...Belki acýtýrsa sesleri çýkar, yükselir...
E ne anladým o zaman.))))))))))))Koca otaþý görmeyen unutan allah bilir daha ne kredileri unutmuþtur.Bu hesaplar palavra.Þimdi isim vermiyeyim 10 inþaat þirketinden dokuzuna verilen kredi batýktýr onlar da hesapta yok.Hangi þirketler derseniz google a girin feþmekan inþaat tapu sorunu diyin,bakýn iddia ediyorum hangi þirket yazarsanýz yazýn farketmez tapu sorunlarý çýkar ,ordan anlayýn batýðý
Stagflasyon nedir ? Bilenler bilmeyenlere anlatsýn kimse cahil kalmasýn. Bu arada ben bu iþin sonu stagflasyon demiþtim de en aklý baþýnda ki forumdaþlar bile buna nayýr nolmaz diye itiraz etmiþti. Her neyse her Türk insaný bu musallatlar sayesinde þimdiye kadar tatmadýðý KRÝZÝ dibine kadar, BURGULU , DALGALI olarak tadacaktýr. Ýyi günlerin kýymetini bilin daha sýrada KARPUZ var onu kescez!...
Stagflasyon ve siyasi faturasý
http://www.paraanaliz.com/2018/genel...aturasi-26743/
Bu BES ci Dalay Lama` da stagflasyon demiþ, kendisine sormak isterdim, stagflasyon olduðunda senin BES tasarruflarýný A KE PE badem etmeyecek mi sanýyorsun ? Niye YEP de BES i zorunlu kýlacak, 3 yýl çýkýlmayacak þekilde düzenleme yapmak istiyorlar ?
[QUOTE=umutabi;2704656]Stagflasyon nedir ? Ýyi günlerin kýymetini bilin daha sýrada KARPUZ var onu kescez!...
umut aga, ben sabýrsýzlanýyorum þu karpuzu biran önce kessek diyorum,malum mevsimide geçiyor
Acele yok her þey zamaný gelince bir bir olacak , karpuzu da sera ürünü olarak kescez ![/QUOTE]
kola patlatsak daha ucuza gelmezmi, patron sensin sen bilirsin
Yer Ýmleri