O ingilizce kaynakta da benim dediðim gibi zaman zaman dolarla altýnýn beraber artýp beraber inebileceði anlatýlmýþ gayet açýk bir þekilde.
O ingilizce kaynakta da benim dediðim gibi zaman zaman dolarla altýnýn beraber artýp beraber inebileceði anlatýlmýþ gayet açýk bir þekilde.
Bunlar artýk bence anlamýný yitirecek yakýnda.Yaþýmýz belli oluyor ve sýkýcý oluyorumdur belki de ,ama yazmadan duramayacaðým.90 lý yýllarda arabalara aylýk zam rutindi.Millet ayýn son günlerinde almaya çalýþýrdý ki zama yakalanýlmasýn)))))) E her ay, internete misal vectra geçen ay þuydu bu ay bu demeye gerek kalmýyordu zaten bayi onu size diyordu.Gerçi o zaman internet falan da yoktu ya neyse
)))))))))
Yani aylýk fiyat ayarlamalarýna ,manipülasyonlara alýþýn arkadaþlar.Çok ta þeetmeyin ,normal bunlar artýk)))))
Her fani yeni nesil kendini bilmez 90 lý yýllarýn hayat þartlarýný acý bir þekilde yaþayarak öðrenecektir. Biz bu ülkede kahvenin dahi ithalatýnýn yasaklandýðýný gördük , yaþadýk yani bu yaþama efsunluyuz lakin bu lay lay lomcular bu yeni hayata biraz deðil bayaðý zor alýþacaklardýr. Beter olmadan yeter olmaz boþuna demiyoruz.
Valla yeni araba alýnca günlerce bu arabanýn kuyruðu eðri düzelt diye millet boðazýný sýkardý.Uyduruk bir serçe almýþtým sýfýr milpadan 36 ay taksit)))))( O tofaþlarýn sýrasý vardý ya millet birbirine alým sýrasýný satardý,öyle kýymetlilerdi ).Önüne gelen o yeni araba almýþýn bunun kuyruðu eðridir düzelt diye bir þeyler ýsmarlattý bana.Sonunda yetti lan dedim minicik serçe kuyruðu ne ola ki düzelte düzelte bir hal oldum dedim
))))))) Allahtan þahin kartal doðan falan pahalýydý alacak param yoktu,onlarda ne kuyruk vardýr di mi
))))))
Bir ülkede yalakalýðýn getirisi, dürüstlüðün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu
Yer Ýmleri