Akp li vatandaþlar da ayda yaþamýyor,onlar da çarþýya pazara gidiyor,yaþam kalitelerindeki þiddetli bozulmanýn farkýndalar.2000 2014 arasýnda ama öyle ama böyle akp bir refah ve zenginlik yarattý.Þimdi o dönem bitti,bizim halk pragmatiktir.Hani yüzde 28 alan ecevitin dsp si,özalýn anapý,demirelin dyp si nerdeler ,onlar da baya muteber partilerdi.Akp nin dönemi bence bitti.Öyle de bitti böyle de,allahtan ince seçimi kazanmamýþ)))))))
Hocam olay alininkini veliye velininkini aliye olayý deðil,artýk deniz bitti,oportunistlik yapýlamaz,para yok,akp dahil kim baþta olursa olsun acý ve gözyaþýndan baþka bir þey vaadedemez,daðýtacak para yok ki,ortada batacak þirketler,iþsiz kalacak bir halk ve ödenecek dünya kadar borç var.Gerçi o borçlar ödenemez ,baþka þeyler olacak ya neyse.
Zaten beter oldu,yeter kýsmýný göreceðiz diyorum ben zaten))))))
Bozulma olsa da zenginlikten payýný alan kesimin öyle 3 ayda sýfýrý tüketmesi beklenmez.15 yýlda bilekten omuza kadar bilezik yapmýþlardýr,veya varoþtaki 500 bin eden evini 400 e satsa bile 10 yýl yeter. Bu durumda para bitti demek zor.Malum 1 milyon kazanan iþyeri sahibi 900 kazanmaya baþladýðýnda battýk bittik der. Borçta yakalanan da üzerindekileri baþka tarafa aktarýp iþin içinden çýkar. Neticede kriz yine döner dolaþýr alýn teriyle,emeðiyle kazanan,tasarruf yapana patlar. Arada birkaçý patlasa da beter olmazlar ve yeter demezler. Zaten geçmiþten bildiðim bir örneði yok. Elbette adalet duygusu ve beklentisi olur ama adaletin farklý þekilde tecelli edeceðini ve ettiðini düþünüyorum,bu þekilde deðil.
Yer Ýmleri