Yancilar meclise ne gelse destekliyorlar...artik nasil bir aciklari varsa bilemiyorum....
Yancilar meclise ne gelse destekliyorlar...artik nasil bir aciklari varsa bilemiyorum....
Gerekten gizli sank falan varsa yarin sonuclanmaz bu dava ....biraz daha uzar....zaten bakanlar anlasamadiysa uzamas da lazm. Turp'un acelesi var ama bizim taraf rahat...bir elinde ayna umurunda mi dnya hesab .....
Brunson’n kritik durumas ncesi gizli tanklardan yeni iddialar ortaya kt
Hakknda casusluk iddiasyla 35 yla kadar hapsi istenen ABD'li Rahip Andrew Craig Brunson'un 12 Ekim'de grlecek durumas ncesi yeni gizli tank ifadeleri ortaya kt.
HAGndemSal 09.10.2018 09:44
Trkiye ile ABD arasndaki ilikilerde gerilime neden olan ABD'li Rahip Andrew Brunson'a ilikin grlen davann 4. durumas 12 Ekim Cuma gn grlecek. Duruma ncesi dosyada yer alan gizli tanklar, Aydn'n Didim ilesinde yaarken Rahip Brunson'a ilikin oluumun faaliyetlerine tank olduunu anlatt. Ortaya kan gizli tanklardan "Kl" ve "Kama" kod adl kiiler, Brunson'un dini faaliyetler klf altnda, eski kilise alanlar zerinden Didim'de de almalar yrttn ileri srd. ddiaya gre, Brunson'un oluumu ierisinde yer alanlarla ei Norine Lyn Brunson, Alevi ve dar gelirli Krt vatandalar etkileyerek kendi amalar dorultusunda hareket etmelerini salamak kastyla ayinler dzenledi. Yine gizli tanklar, sz konusu kiilerin Trkiye'yi etnik olarak ayrtrmaya altklar ne srlen bir takm faaliyetleri de anlatt.
Brunson'un Trkiye'yi etnik olarak ayrtrmada nemli rol oynayacak sinerjiyi oluturmaya ynelik almalar yaptn iddia eden gizli tanklar, daha nce Rahip Brunson'un kilisesinde grev yapm Bedroz isimli bir papaz ve Norine Lyn Brunson ile karlat anlar da anlatt.
"Yeni bir oluumdan bahsediyorlard"
Didim'de Krt asll Sryanice konuan bir esnafn ynlendirmesi ve kendisine verdii bir davetiyeyle olay fark ettiini anlatan Kl ve Kama, "Davetiyedeki adrese iki arkadam F.M.B ve M.B ile birlikte gittim. Bu yer Didim le Emniyet Mdrl'nn 100 metre arkasnda 'Sanat Galerisi' isimli bir yerdi. Burada bizi 'Bedroz' isimli, sonradan papaz olduunu rendiim kii karlad. Bize ok iyi, gler yzl davrand, hatta kta kitap hediye edeceini syledi. Sonrasnda bize gsterilen yere oturduk. Sonra 'Bedroz' isimli papaz krsye karak bize konuma yapt. Konumas hem benim hem de yanmda bulunan arkadalarmn dikkatini ekti. Sk sk konumas iinde Didim Kilisesi ismi geince rahatszlk duydum. Yeni bir oluumdan bahsediyorlard, fakat bu organizasyonun ne olduunu bize sylemediler. Bunun sebebi ben ve yanmdaki arkadalarmn buraya ilk defa gelmesi ve bize gvenmemelerinde kaynakl diye dnyorum" dedi.
Galeride Papaz Bedroz'un yan sra Rahip Brunson'n ei Norine Lyn Brunson' da grdn dile getiren tanklar, galeride yaplan konumalar zerinden farkl bir oluum olduunu, bu oluumun her yerde farkl uygulamalar yaparak bulunduklar yrenin nfus younluu ve yapsna gre nabza gre erbet vererek hareket ettiklerini ne srd.
"Aleviliin bir isyan hareketi olduu syleniyordu"
Galeride konumalar bittikten sonra Bedroz isimli papazn kendilerini Pazar gnleri saat 11.00'de Didim Alevi Bektai Kltr Dernei ve Cem Evi'nde ayin yaptklarn belirterek davet ettiini belirten tanklar, amalarnn farkl olduunu anlamalar zerine davete katlmadklarn syleyerek u ifadeleri kulland:
"Bu ahslarn bulunduklar yerde nfus kitlesine gre hareket ettiini, Didim'de hedef kitlelerinin Sryaniler, Krt grnml Ermeniler, Aleviler, dar gelirli Krt vatandalar olduunu grdm. Didim Trkiye'de kurtarlm bir blge olarak yabanclar tarafndan adledilir. Ayrca u an ismini hatrlayamadm bir profesr de 'Gezi Olaylar' srasnda Alevilik zerine 11 seans konferans vermiti ve burada st kapal olarak Aleviliin bir isyan hareketi olduundan bahsederek, sanki gezi olaylarna psikolojik temel oluturuyordu. Bu konferanslar Avrupallarn finanse ettii bir Alevi Enstits tarafndan gerekletirilmiti. Bir vatanda olarak sanat galerisinde grdm manzara ve faaliyetler daha ok Trkiye'deki etnik yapnn ayrtrlmas konusunda paralellik arz ediyordu."
https://www.google.com.tr/amp/s/m.sa...taya-cikti/amp
---////
Yarn nemli, bakalm ajan papaz ne olacak?
Merkezin dvizi kalmaynca nereye gzlerini dikecekler !
https://www.sozcu.com.tr/2018/ekonom...ineye-2674982/
egitime 10milyon art
diyanete 3milyar art
cumhur bakanlna 2 milyar
sylenecek ne sz kald
Yer mleri