-

Originally Posted by
effendy75
Bu kaşıkçı denen usa vatandaşı arabın kaybolması enteresan bi olay.. piyasaya etkileri olabilir gibi..
Ytd..
Kaşıkçı Usa vatandaşı değildir,sadece Usa da oturma ve çalışma izni olan Saudi Arabia vatandaşı bir gazetecidir.
İyiki vatandaş değil yoksaTrump ortalığı fena karıştıracaktı
Ytd..[/QUOTE]
-

Originally Posted by
NYIT
Kaşıkçı Usa vatandaşı değildir,sadece Usa da oturma ve çalışma izni olan Saudi Arabia vatandaşı bir gazetecidir.
İyiki vatandaş değil yoksaTrump ortalığı fena karıştıracaktı
Ytd..
[/QUOTE]
Aynen...Kaşıkçılar Anadoludan S.Arabistana göç edip vatandaşı oluyorlar..aslen Türkler yani..Eleman Taliban Usema B.Ladin her türlü karanlık bağlantıları olan bir gazeteci belki eski CIA ajanı,ABD de Rejimden korkusuna sığınma tarzı yaşantısı var sonra birşeyler oluyor Türkiyeye geliyor ...bence herkesin herşeyden haberi var.... ABD S.Arabistan muhabbeti kayıkçı kavgası kanımca...Sonucunda da hiçbirşey olmaz...Yanılmıyorsam aynısını Libya İngiltere de yapıyor ve hiçbirşey yapamıyor İngilizler zamanında...
-

Originally Posted by
simon
buradan ufak da olsa bir tepki gelebilir.

ben niyetlendim bugün o tepkiye 5,75 e dokunsaydı. piyasa bunu farkedince 5,79 a çekti kuru. yarın 5,70 görürsem affetmem..
ytd.. irony, ebony ivory vs..
-
Aynen...Kaşıkçılar Anadoludan S.Arabistana göç edip vatandaşı oluyorlar..aslen Türkler yani..Eleman Taliban Usema B.Ladin her türlü karanlık bağlantıları olan bir gazeteci belki eski CIA ajanı,ABD de Rejimden korkusuna sığınma tarzı yaşantısı var sonra birşeyler oluyor Türkiyeye geliyor ...bence herkesin herşeyden haberi var.... ABD S.Arabistan muhabbeti kayıkçı kavgası kanımca...Sonucunda da hiçbirşey olmaz...Yanılmıyorsam aynısını Libya İngiltere de yapıyor ve hiçbirşey yapamıyor İngilizler zamanında...[/QUOTE]
Adnan Kaşıkçı akrabası mi adamın?
Benziyolarda
Bi de risk alma
Genetik bişey galiba
O kadar riski alıp. Üstüne nasıl yatican abi ya
Pek tabi haklı haksız yerli yersiz intikam alırlar
Yazık olmuş artık her noolduysa adamın gençliğine
-

Originally Posted by
simon
buradan ufak da olsa bir tepki gelebilir.

rsi 100 den 36 ya kadar inmiş.
$/tl 4 teyken bile rsi buraya inmemişti.
-

Originally Posted by
kızılyıldız
rsi 100 den 36 ya kadar inmiş.
$/tl 4 teyken bile rsi buraya inmemişti.
Bilmediğim için soruyorum. Yaani??
-

Originally Posted by
feveran99
Bilmediğim için soruyorum. Yaani??
burlar dip diye düşünüyorum.
her an kalkabilr.
bence.
-
Dolar çok şeylere gebe bir kötü habere bakar günlük haftalık bişey olmaz orta bade düşünecen doları. .s-400 İran ambargosu, idlip Suriye olayı, kaşıkći olayı dış ticaret açığı. Dış borcumuz, dedin faiz artırımları, abd seçimleri ppk toplantısı vs vs...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri