Her zaman diyorum. Bu dusus en cok yabancilara yariyor. Onlar icin 1 dolar 1 dolardir ve bu ulkeye para soktugunda daha fazlasi ile evine donmek ister.
SM-C5010 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Her zaman diyorum. Bu dusus en cok yabancilara yariyor. Onlar icin 1 dolar 1 dolardir ve bu ulkeye para soktugunda daha fazlasi ile evine donmek ister.
SM-C5010 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu arada yanlýþ anlaþýlmasýn kimseye dolarýný sat veya al demiyorum ama güncel algý yönetimlerine kurbanda gitmeyin.
Vatandaþ isyanda! Faturalarýn uzunluðu, kol boyunu geçti
Elektriðe 9 ayda 4, doðalgaza ise son 3 ayda 3 kez zam geldi… Zamlarla faturalarýn boyu uzarken vatandaþlar “Faturalarýn uzunluðu, kol boyunu geçti” diye isyan etti.
http://m.patronlardunyasi.com/defaul...haberid=212334
Dolarýn bu düþüþü bana çok ilginç geliyor.
Aslýnda güzel bir düzeltme oldu ama bu düþüþü destekleyen ekonomik geliþmeler yok.
Zombi þirketleri finans etmeye devam ediyor piyasa.
Son dönemde kur eger bu seviyelerde kalýrsa ithalat yerine iç piyasaya yönelen veya lüks tüketimi durduranlar tekrar lükse ve ithalata yönelecek.
Kýþýn gelmesi ile botaþýn doviz talebi olacak
Yine kýþ sebebi ile turizm gelirlerinin ciddi azalmasý derken.
Þuan yaþananlarý 3,50 de dolar aldýgýmda dolarýn 3,20 lere kadar düþük uykularýmý :D kaçýrdýgý herkezin 3,50 nin altý boþ düþerse saðlam düþer laflarý filan geliyor.
5,44 ten bi gýdým daha aldýk bakalým.
Yada bizim bilmediðimiz bir dümen dönüyor ama bu dönen dümeni analiz edebilen veya anlayan yok heralde
Yer Ýmleri