-

Originally Posted by
tospa
Ağustos ayının 15 inde yabancı biri çizittirmiş bu ikisini. Elliottan anlamam anlayanlar yorumlar elbet.

İlk grafiğe bakılırsa, kırmızının 5. Dalgası 15 ve üzeri gibi 🙂
Eliot genelde yanıltıcı bir tekniktir hatta muz gibidir hangi meyvenin niyetine yerseniz o meyvenin tadını alırsınız..buradaki grafiğin gidişatı da biraz muzun şeklini andırmıyor değil..
Evet bu da enteresan bir analiz olsun böyle 🙂
Bu hafta bir tepki gelmesi muhtemel.. tepkinin şiddeti biraz siyasi gelişmelerle alakalı olacak gibi.. daha önce de yazmıştım; 5,60 altındaki hareket tamamen siyasi gelişmelerin bir sonucu olduğunu düşünüyorum; yani papaz üzeri kaşıkçı bizi bu seviyelere getirdi.. usdtry bir yıla yayılabilecek bir düşüş trendini nerdeyse bir ayda gerçekleştirdi..
Ytd..
-
Bir de şu var; teknik analiz forex te bir borsa da ya da hisse grafiğinde ki kadar isabetli çalışmayabilir; hele de söz konusu olan usdtry ise 🙂
-

Originally Posted by
effendy75
İlk grafiğe bakılırsa, kırmızının 5. Dalgası 15 ve üzeri gibi 🙂
Eliot genelde yanıltıcı bir tekniktir hatta muz gibidir hangi meyvenin niyetine yerseniz o meyvenin tadını alırsınız..buradaki grafiğin gidişatı da biraz muzun şeklini andırmıyor değil..
Evet bu da enteresan bir analiz olsun böyle 🙂
Bu hafta bir tepki gelmesi muhtemel.. tepkinin şiddeti biraz siyasi gelişmelerle alakalı olacak gibi.. daha önce de yazmıştım; 5,60 altındaki hareket tamamen siyasi gelişmelerin bir sonucu olduğunu düşünüyorum; yani papaz üzeri kaşıkçı bizi bu seviyelere getirdi.. usdtry bir yıla yayılabilecek bir düşüş trendini nerdeyse bir ayda gerçekleştirdi..
Ytd..
Ben ikinci grafikte 1 nolu dalgayı görüyorum abi. Şu anda yaptığı 2
)) Anlamam bu zıkkımdan iyikide anlamıyorum adama kafayı yedirir
-
Bu başlıkta her saat başı CRASH diye yorum yazan (yanlış hatırlamıyorsam che guevara nın avatarını kullanan) bir arkadaş vardı.
Onun da yorumlarını duymak isterdim.
-
Usd/try
5,4315
% 0.04
eur/try
6,2056
% 0.15
eur/usd
1,1400
% 0.1
faiz
23,10
0,00
altın/ons
1.232,89
% -0.04
brent
72,83
% -0.08
-

Originally Posted by
NKN
Usd/try
5,4315
% 0.04
eur/try
6,2056
% 0.15
eur/usd
1,1400
% 0.1
faiz
23,10
0,00
altın/ons
1.232,89
% -0.04
brent
72,83
% -0.08
Hocam piyasalar açık mı ,nerden alıyorsunuz bu rakamları.
-

Originally Posted by
HAKEM
Hocam piyasalar açık mı ,nerden alıyorsunuz bu rakamları.
Bloomberg ten ama şu an işlem yok açılış rakamları yukardakiler
-
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri