birikimleri dandik para birimlerinde tutup acaba yarýn bir gol yer miyim diye uykusuz kalmak yerine bütün dünyanýn kullandýðý, uzun vadeli kontratlarýný yaptýðý bir para biriminde tutup rahat uyumayý yeðlerim...
dolayýsýyla dolarýn ederi bence çok daha yüksek, çöp verip gerçek para alýyorum. bana bu imkaný saðlayan tüm dýþ mihraklara buradan teþekkürlerimi iletiyorum![]()
yatýrým tavsiyesi deðildir.
Ekonomi yönetimi yaptýðý hatalar ve geç müdahaleler ile bu ortamýn oluþmasýna sebep oldu. Evet yabancýlar bunu istedi ama para politikasýndaki gecikmeli ve hatalý hamleler olmasaydý yabancýlarýn tek baþýna bu ortamý gerçekleþtirmeye güçleri yetmezdi.
Halk tüm bunlara bizzat þahit olduðu için þu anda güvensizlik duyuyor. Sonuç olarak alým yapýyor.
Döviz kuru ancak ve ancak halkýn güvenini tekrar kazanarak istikrar kazanabilir.
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
esas cop ve en buyuk yalan dolardir. yuzyilin en buyuk somurusu ve uc kagididir. kesinlikle gelecegin para birimi degil. bu bitcoin ivir zivirdan tek farki suresinin ondan uzun olusudur. mantiklari arasinda hicbir fark yoktur.
SM-N9005 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
þöylece bir dax bir s&p500 grafiklerine bakýn bakalým çiziktirin 2008 dibinden yukarý doðru bir çizgi birde bu grafiði 2008 krizi öncesiyle kýyaslayýn bakalým ne göreceksiniz, abd ve ab borsalarýnda düþüþ henüz baþladý bizde ise zati 10 ay öncesinden baþlamýþtý , þimdi bi nebze düzelme yapacak tabiikide e buarada dolarda biraz yükselecek elbet, ancak borsa tekrar düþerken dolar ne yapar bilemiyorum., bu dünya endekslerini temcit pilavý gibi yazýp durdum bu son yazýþýmdýr
Yer Ýmleri