Burada, tarafýmdan yapýlan yorum ve görüþler, YATIRIM TAVSÝYESÝ NÝTELÝÐÝ kapsamýnda deðildir.
Borsada fýrsatlar bitmez!!!Yeterki Rabbim Nasip etsin kazanmayý!!!
37.02 karanlýk odaya giriþ .
Çýkýþ 37 .00 olsun bizim olsun
Beyler yarýn herþey gedýke baðlý bu adamlar aldýðýný elinde tutmaz sonraki gun satar, bakalým diðer alýcýlar karþýlayacak mý satýþlarý, ama kýsada çok çýktý býr hisse herzaman çýkmaz birazda dinlenmesi lazým... Eðer karþýlayan olmazsa pata küte satabýlýrde herkes gardýný ona gore alsýn.. On gunde neredeyse 14 liradan buraya geldi..
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Eðer gedik bugün aldýysa yarýn satamaz zaten brütten dolayý. Bence yarýn da gider inþallah. JKM-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
Arkadaþlar Hatip Aða Investing de cuma,cumartesi ,pazar günü herþeyi yazdý .Yazýlarý hala duruyor .
Gedik yatýrým menkul deðerler ,gedik yatýrým holding ve gedik portföy un,Ersin Pamuksuzer in son aylardaki satýþ ortalamasýnýn 10 tl olduðunu yazdý .
Ayrýca defalarca 30 kýrýlýrsa kalkýnma nin 30 dan 50 ye hareketi gibi sert bir yukselis beklediðini yazmýþtý. Aynen duruyor hala investing te .
15 bin lotunu topraða gomdugunu ve unuttuðunu yazmýþ en son.
Adamýn taktiði belli giderse elindeki 15 bin lotuna sevinecek .Düþerse sattýðý 15 bin lota sevinecek.Muhteþem taktik.
Ama benim senetleri vermeli Hatip Aða.
Yer Ýmleri