Sayın Kwon, sayın Oflu61 bari sizden ses alalım, belli ki Alyatçı ve Hatipağa cezalı
Sayın Kwon, sayın Oflu61 bari sizden ses alalım, belli ki Alyatçı ve Hatipağa cezalı
Aselsan gibi bir şirketi bile itin deliğine soktular.
Hub nedir ki.
Bu hareketlerin benzerleri defalarca görüldü.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Sayın moyal biz kimiz? Sayın Derinhisse nin yamaklarıyız.Derinhisse yeterde artarda .. Şahsım adına yorum yaptım.Kimse yanlış anlamasın.
Ben bir süreliğine buradan ve diğerlerinden elimi ayağımı çektim kırallarda yım orası biraz destek istiyor.
Dostlar bende az miktarla devam ediyorum.. Bu meredın ne olacagi bellı olmaz... Yıllardır borsayı takıp ederim böyle birşey görmedim.. Fazla mal taşıyınca bacakları titriyor insanın... Borsada fırsatlar bitmez malum devam ederse gözüm kalmasın diye az bir miktar tutuyorum...
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Aynen öyle giren herkes kazandı, yaf tamam malı topluyorsun diyelim toplamanın da bir usulu var alışa geldiğimiz hisse toplama yolunu kullanmadıkları kesin, muhtemelen kafalarında bır fıyat var ve yukarı surerek malı toplama yoluna gittiler ama bu saatten sonra girenler sağlam yürek yemeli, belkı tahtacıda bu fıyatlardan artık kimse girmez deyıp bu fiyatlara taşıdı... Yorum yapması bıle çok zor bu tahtada...
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Yer İmleri