Abi ne saygýsý Allah için bildiðin itlik köpeklik peþinde bunlar.
Teknosada 1 haftadýr bu köpeklerle çarpýþýyoruz ********ler milleti panikletip teknosa battý bitti deyip 8-10 hesaptan yazdýlar millet 7 TL den panikle kaçtý gitti. Bunlar bildiðin Allahsýz kitapsýzýn önde gideni.
Yazdýklarým yatýrým önerisi deðildir akýllý olun kendi aklýnýz var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Allah hayýrlý uðurlu etsin Aðam.Para araçtýr .Hayati kolaylaþtýran ,hayallerimize götüren bir araçtýr .Maþallah güzel kazanmissin.Ben de yýllar önce borsadan kazandiklarimi arsaya gommustum.Bundan sonra kazandiklarimi borsada tutacaðým diye kendime söz vermiþtim.Ýhtiyacim olan parayý ise borsadan çekeceðim demiþtim.Yani arsa aldigim bana yeter .Yatirimlarimi yine borsada deðerlendireceðim.
Haftasonu ben de galerileri gezdim.2020 model JEEP RENEGATE beðendim kendime .Ama Mart Nisan aylarýnda gelecekmiþ yurtdýþýndan 2020 modeller .Bekleyecegim artýk o zamana kadar .Belki de o zamana kadar bedavaya getiririm JEEP RENAGATE yi .Elimdeki hisselerin performanslarý mükemmel þu günlerde maþallah.
Lafýmý geri alýyorum Stonhand Aðam.Ben hubvc ,klimasan topigini okuyorum .Bilmiyordum.Salla gitsin o zaman .
Yahu elinde hisse yok ne yazýp durarsin?Vereceksen akýlý camilerdeki dilencilere , uyuþturucu ,alkol ,sigara ,fuhuþ muptelalarina ver .
Buralarda millete akýl vermeken daha sevaplidir .Biz batarsak batalým .En kötü para kaybederiz zaten de paramýz kredi deðil , ihtiyacýmiZ olmayan para .
Hayret birþey .Ne insanlar var ülkemde![]()
Adamsýn
Adamýn kýralýsýn bu iþte bu
Öz güven
Kendinden emin ne yaptýðýný
Bilen bir kardeþimiz
Bol þans
Yatýrým tavsiyesi deðildir Ýroni bu yazý Bu benim yorum kimseyi baðlamaz Her kes birey dir
SM-A750F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yaaaaa son yorumum
Burda herkes bir yorum
Yapar zaten herkes ayný
Yorumu yapýyorsa o zaman
Hiç bir anlamý olmaz .hiç
Bir kýymeti olmaz
Heeeee.
Baþka yorumlarda bakarsýn
Gene bildiðini yaparsýn.
Zenginlik olur .
Kalbinin sesini dinlersin.
Her zaman her yorum
Zenginliktir okursun geçersin.
Yatýrým tavsiyesi deðildir Ýroni bu yazý Bu benim yorum kimseyi baðlamaz Her kes birey dir
SM-A750F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Te 35.50![]()
Yer Ýmleri