Uzun zamandýr hubvc,reysas,Teknosa operasyonunu kim yapýyor diyordum.Son bir haftada kendimce netlestirdim.
Eski bütün bedelsiz hisselerinin mimari (egeen,Netaþ ,konya ,kartýn ,bfren kent,pkent vs bu yýlýn Kalkýnma,qnbfb ,qnbfl,Dokta,izmdc,klmsn gibi operasyonlarýn mimari Enver Aða .
Big trader kötü polis ,derin iyi polis .Yönetmen Enver Aða
Saðolasýn Enver Aðam . Allah bin bereket versin
Senaryolarim kendime ait olup asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
BilmukabbeleSM-G970F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yýkýldýðý zaman altýndan kalkabileceðin hayaller kur. Ýnsanlarýn seni yarý yolda býrakma ihtimalini unutma.'
4 Eylül 2018 ile 3 Þubat 2019 arasý hep kazandým nadiren zarar ettim ben trader'ým alttan alýr üstten satarým son 5 ayda çok az zarar ettim ben endexe çok az bakarým klnma qnbfl smart hubvc rygyo naten trade ettim örnek 30 Aralýk 3 Þubat arasý az para ile tam 80K aldým nasip bunlar tabi ama tecrübe var diyorum ya ben hiçbir zaman tam bakiye hisse almadým hep temkinli oldum çünkü borsada zaafý affetmezler kaybetmeden kazanmayý öðrenemedim terzico ya kýzmayýn kendisini tanýmam dikkatli olun demekte haklý ama yerine göre ben ev almasaydým hubvc leri akþam satmazdým
SM-G970F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yýkýldýðý zaman altýndan kalkabileceðin hayaller kur. Ýnsanlarýn seni yarý yolda býrakma ihtimalini unutma.'
Ben doktayi 10 dan alýp 11 den ayný gün sattým sonra yine al sat ama verim alamadýmSM-G970F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Saðol abi eyvallahSM-G970F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri