Öyle görünüyor, ama þu sýralar beklenen KAP açýklamasýna kadar çalkantýlý geçebilir.
Bu arada bunun sadece þahsi görüþüm olduðunu hatýrlatýrým. Geliþmelere, seans içindeki hareketlere, iþlem hacimlerine, alýcý-satýcýlara, açýklamalara vs. bakarak herkesin kendisine hedef çizmesinde yarar var.
Hepimize bol kazançlar inþallah.
Tüm yazdýklarým þahsi fikrimdir. Yatýrým tavsiyesi kapsamýnda deðerlendirilmemelidir.
Bugün sabah - de actý sabrettim 22,70 den speðin eline verdim lotlarin yarisini gittim pkart aldým ordada verdim speðin eline sonra 22,40 da kalan yarýsýyla birdaha Hub alayým dedim çekirge misali 3.yemedi , lotlarýn yarisi hubda kalýcak kalan yarisiyla al sat a devam 1 aydir düdüklendik az da biz düdükleyek demi yatirim tavsiyesi deðildir![]()
Ben bu satýlarý yazarken þirket kap atmiþ allahtan yarýsýný býrakmýþým hahahahaha hub cok þey öðrettin bize
17.06.2020 tarihinde bugün, Þirketimizin sermayesinin %5,33'ne sahip olduðu, iþtirakimiz The Meditation Company GMBH ("Meditasyon") hakkýnda bir internet sitesinde "Meditopia, 60 milyon dolar deðerleme ile yeni yatýrým turunu tamamlamaya hazýrlanýyor." þeklinde haber yayýmlanmýþtýr. Ýþtirakimiz yeni bir yatýrým alma hususunda görüþmeler yürütmekte olup, Þirketimiz tarafýndan geliþmelere göre Kamuyu Aydýnlatma Platformu'nda açýklama yapýlacaktýr.
Bence beklenmesi gereken bir durumdu. KAP açýklamasý gelene kadar bu tür hareketler devam edebilir. Bugün 7.250 bin hisse el deðiþtirdi. 22 TL'nin altýnda sýnýrlý sayýda iþlem oldu. Daha ziyade bunun üzerinde iþlem oldu. Satýcýlar çoðunluktaydý ve çoðunluðu KY'dir. Yani büyükler devrede ve bugün oldukça iyi mal topladýlar. Daha aþaðýda satýcý bulamayacaklarý anlaþýldýðýna göre, önümüzdeki günlerde yön yukarý olur diye düþünüyorum. Büyükler yeterince mal oplamýþsa ya da toplayýnca da daha sert hareketlerle yukarýya çekebilirler.
Naçizane görüþüm böyle. Bol kazançlar.
piyasa fiyatindan girdim alýþ için tavandan vermese bari 1 aydir bekleyip tam al sat yaparken yarýsýný kaptýrdýk
400k zarar etti diye reklam ettiler hub u þimdi 22milyon civarisadece 1 iþtiraðindan payi olucak yatirim tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri