Yýllarca 1.0 TL bandýnda süründü birisi yazdý ky aldý aldýkça yükseldi durum bu CPH1951 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yýllarca 1.0 TL bandýnda süründü birisi yazdý ky aldý aldýkça yükseldi durum bu CPH1951 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son düzenleme : mavideniz000; 03-12-2019 saat: 12:11.
Yýkýldýðý zaman altýndan kalkabileceðin hayaller kur. Ýnsanlarýn seni yarý yolda býrakma ihtimalini unutma.'
Sevgili kardeþim muhtemel hubvc zararýmý Sanko da trade ederek minimize etmeye çalýþýyorumCPH1951 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yýkýldýðý zaman altýndan kalkabileceðin hayaller kur. Ýnsanlarýn seni yarý yolda býrakma ihtimalini unutma.'
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Dustukce ben alýyorum þahsen, azar azar acele etmeden ama yarýnda duserse operým tahtacýyý...
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
2006 yýlý 1.0 tl civarýCPH1951 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
10.90 oldu 252508 ye 12022
CPH1951 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eþleþme ile çok oynuyorlar buradan dönebilir belki
CPH1951 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri