İnşallah haftaya güzel günler olur hayırlısıyla JKM-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İnşallah haftaya güzel günler olur hayırlısıyla JKM-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şükürler olsun .
17 Haziran 2019 :230
17 0cak 2020 kapanış :1.019 :halay
Tamamdır Hatip ağa bol bol halay çektiğimiz günler olsun inşallah [emoji4]
JKM-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Demir YAMAN AĞAM ,hubvc ,reysas lojistik Derin YAMAN AĞAM in hisseleri . Bu iki hisse bizler için çok çok değerli iki hisse .
Bunlarda uzuncuyum.Ayrica benim kendi bulduğum hisselerim oluyor.Balat ,Frigo,bagfs ,karel kendi kesfimle dipten alıp iyi para kazandığım hisselerden oldu.
Hay maşallah beklemeye devam inşallah derin ağanın hisselerinde. Bu arada yine böyle keşiflerin olursa paylaşırsan seviniriz JKM-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aydın Didim deki Apollon tapınağıni gezeceğim hafta sonu .
https://www.didim.bel.tr/sehir-d-80-apollon-tapinagi
Aklınızda bulunsun .Çok faydalı bir etkinlik olur .
Saat 9 -10 arası gezmesi iyi olur .Saat 10 dan sonra gezmesi stresli olur .
Bunu hatırlatırım ileride .Bugün 17 Ocak 2020.Aklinizin bir kenarında bulunsn.Hatip Ağa hatırası dersiniz .![]()
Derin YAMAN AĞAM hubvc yi bize sunduğu için ne kadar teşekkür etsek az kalır.Qnbfb,qnbfl klnma gibi hisseler 70-80 -224 ler oluyorsa hubvc de bizler 3 yılda 3 haneli rakamları beklemekte sonuna kadar hakliyizdir.
Yer İmleri