Arkadaþlar kapý açýklayacak biri varmý ?
Arkadaþlar kapý açýklayacak biri varmý ?
Þirket tahsisli yoldan sermaye artýracakken vazgeçip bizden para istemeye karar verdi. Genelde bedellilerde ilk baþta olumsuz karþýlanýr haber ama her ne hikmetse hisse olumlu algýladý.
Bir yukarý bir aþaðý. Sonra da. Ytd.
%30 bedelli açýklamýþ yuksek býr oran deðil... O yuzden olumsuz karþýlamadý sanýrým...
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
https://eksiup.com/p/cs227501d2gw
Tahsisli iptali ve Bedelli kararý dün yönetim kurulunda alýnmýþ. Tahta dün tavan kapadý. Ýçeriden bilgi sýzdýrma durumu ya da karar alýndýktan sonra kurucu ortaklar alýma geçti. Benim gözümde Her ikiside mide bulandýrýcý. Aç gözlülük. Tahsisli ya da bedelli olmasý arasýnda fark yok bana göre. Oran düþük.%50.. Bedelli olmasý þirket ortaklarýnýn lehine bir durum. Zaten tahsisli iptal sebebini "hisse fiyatlarýnda yaþanan hareketlilik" olarak açýklýyorlar.
Hisselerini kaptýrdýlar,þimdi de nasýl geriye alýrýz diye oyun kuruyorlar.SPK bu kararý bence onaylamayacaktýr.10 günde 3 farklý karar alýyor yönetim!Ciddiyetsizlik!..
Hisseleri kaptýrdýlar dedim ama adamlar hala satýyor.Bugün de 430,000 satýþ yapmýþlar.Ne yaptýklarýný bir anlayabilsek!..
https://egirisim.com/2019/06/25/yati...yatirim-yapti/
StartersHub, 2018 yýlý içinde 1.000’i aþkýn giriþimden baþvuru aldý ve bunlardan 18’ine yaptý. Ayrýca portföyündeki 6 ayrý giriþime devam yatýrýmý da yaparak 2018 yýlýný iyi bir þekilde kapattý.
2018 yýlý içinde 18 yeni giriþime ve portföyündeki 6 ayrý giriþime devam yatýrýmý yaptý. StartUp dergisi tarafýndan derlenen listeye göre, Türkiye’de yatýrým aðlarý ve fonlar geçtiðimiz yýl binlerce giriþimden baþvuru aldý. Listeye giren 20 yatýrýmcýnýn fon desteði sunduðu toplam giriþim sayýsý 109’a ulaþtý.
Türkiye’de giriþim ekosisteminin en çok baþvuru alan yatýrým fonlarýndan biri olan StartersHub, toplam 1.1 milyon dolarlýk yatýrým gerçekleþtirdi. Kendini bir yatýrým fonundan fazlasý olarak tanýmlayan StartersHub, küresel pazara açýlmaya hazýr hale gelen giriþimlere ABD ofisi üzerinden destek vermeye devam ediyor.
StartersHub Yönetim Kurulu Baþkaný Ebru Dorman, “Yapýlan yatýrýmýn sayýsý kadar, giriþimlere sunulan imkanlarýn ve mentor desteðinin de önem taþýdýðýný görüyoruz. StartersHub olarak baþarý potansiyeli olan giriþimleri Türkiye’nin ve dünyanýn en önemli yatýrým aðlarýyla buluþturuyor; onlara pazarlama, iþ geliþtirme, hukuk ve muhasebe gibi kritik iþ süreçlerinde destek saðlýyoruz.” açýklamada bulundu.
Türkiye’de ve dünyada katma deðer oluþturacak giriþimler
Geçtiðimiz yýl Seyisco, Quant Co, Magintech, Proente ve Reminis ekiplerine yatýrým yapan StartersHub, oyun geliþtiricilerini de unutmadý; Midpoly ve Flat Games’e 800 bin TL’lik fon saðladý. Daha önceki yýllarda StartersHub tarafýndan desteklenen Onlock, NKolayOfis, Eyedius, Kimola, Ottoo ve Paym.es’e yapýlan devam yatýrýmlarý ise 450 bin dolara ulaþtý.
Dünyanýn dört bir yanýnda büyüme aþamasýna geçen giriþimlere Silikon Vadisi’nde çalýþma olanaðý sunan StartersHub ABD ofisi ise Teleporter VR, Buck.ai, Wisboo, Smart Mimic, Codela, Optiyol, Cabture, Verismart, Sensfix, Publicfast ve Kuan olarak sýralanan 11 giriþime yatýrým yaptý.
Yer Ýmleri