Yarýn mal kaptiracaklarmi bakacaðým derinlikten bu sefer Azda olsa alacaðým bir miktar ...
PRA-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarýn mal kaptiracaklarmi bakacaðým derinlikten bu sefer Azda olsa alacaðým bir miktar ...
PRA-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
risk ve kar bana ait kimseye yatýrým yönlendirmesi olmasýn.Yatýrým danýþmaný deðilim kendi bacaðýmdan asýlýrým.
Nakit kraldýr.
dk1 devre 1 hadi hayýrlýsý...
Yazdýklarým sadece benim fikrim ve temennimdir.Asla yatýrým tavsiyesi niteliðinde deðildir
12,70 ile geldim arkadaþlar hayýrlý olsun
risk ve kar bana ait kimseye yatýrým yönlendirmesi olmasýn.Yatýrým danýþmaný deðilim kendi bacaðýmdan asýlýrým.
Nakit kraldýr.
bu hisse çok gider bence çok güzel haberler var uzun süre burdayým
Nakit kraldýr.
kendi riskim kimseye karýþmam batarsam ben batarým
Nakit kraldýr.
Buðün herkes taban bekliyordu kesin ama hissenin beklentisini bilmiyorlar bu yüzden iyi oldu brüt 12.00 kadar mallar yazdým gelmemiþ 12,35 bile gelmemiþ 12,60-12,70 ler gelmiþ ilginç durum.
Nakit kraldýr.
Aynen öyle bende batmayý göze aldým bu senette, gerisi kýsmet herkes kendi riskini belirlemeli...
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
ben anlamadým bu ýsý o kadar laým gýrdým, 12,50 -12,65 arasý hýc geelmedý..
Yer Ýmleri