Son düzenleme : kwon3; 28-11-2019 saat: 15:43.
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Yýkýldýðý zaman altýndan kalkabileceðin hayaller kur. Ýnsanlarýn seni yarý yolda býrakma ihtimalini unutma.'
Bedellide son durum nedir, baþvuruyu yapmadýlar sanýrým...
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Deðerli Hubvc yatýrýmcýlarý, gerçekten þüphe duyan kiþilerin en çok odaklandýklarý iki husus var. Birincisi, patron neden hisse satýp duruyor konusu. Halbuki bunlarýn çoðunu ky almýyor zaten. Kap sayfasýndaki "sermayeye dolaylý yoldan sahip olan gerçek ve tüzel kiþiler" tablosunun geçmiþine bakýn, çýkýþýn baþladýðý eylül ekim aylarýndan beri oranlarda deðiþiklik olmamýþ, MV Holding AÞ ve Erhan Topaç var. Hatta iki yýldan beri bu daðýlýmda ciddi deðiþiklik olmamýþ. Demek ki fiili dolaþýma açýlan paylarý da piyasada bu grup alýyor. Kaçýrdýðým bir þey var mý acaba burada?
Ýkinci konu, dört beþ kat kat deðerini bulunca yapýlan lale benzetmesi... halbuki þirketin potansiyel deðerini iþtirakleri oluþturuyor ve herbirinden deðerine gelince çýkýþ hedefi var ve paymes, zeplin vb bir çok dikkat çekici iþtiraki var. Biri diyor ki ciroyu her ay yüzde 154 artýrýyoruz, diðeri diyor ki gelecek seneye ladar dolar bazýnda 10 kat deðerleneceðiz, vs. Ýþtirakler roket hýzýyla artarken ana þirket neden artmasýn?
bu hisseye bakýnca vakýfrisk aklýma geliyor dedim daha yolu uzun bu hissenin brütte kesmeyecek bu hisseyi sürgüne gönderin düþerken gelmez çýkarkan tüm pislikleri yaparlar bizi mi koruyor yoksa büyüklerimi anlamsýz.Güzel kapanýþ yaptýk çok þükür daha güzel rakamlarda olacaðým akþam size dedim brütte çok mal kaybý olmaz dedim ...
risk ve kar bana ait kimseye yatýrým yönlendirmesi olmasýn.Yatýrým danýþmaný deðilim kendi bacaðýmdan asýlýrým.
Nakit kraldýr.
ayrýca glbmd hissesinide aldým buðün orasýda tavan olmuþ...![]()
risk ve kar bana ait kimseye yatýrým yönlendirmesi olmasýn.Yatýrým danýþmaný deðilim kendi bacaðýmdan asýlýrým.
Nakit kraldýr.
Yer Ýmleri