Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Yýkýldýðý zaman altýndan kalkabileceðin hayaller kur. Ýnsanlarýn seni yarý yolda býrakma ihtimalini unutma.'
Bende aldým 12.63 ama ekrandaki kârý aldým saymadým çünkü yarýn için umutlu deðilim rsi gelmiþ 95 iþ zor yarýn
*Çok iyi bir firmanýn hisse senedini iyi fiyata almak, iyi bir firmanýn hisse senedini ucuza almaktan çok daha iyidir.
Yýkýldýðý zaman altýndan kalkabileceðin hayaller kur. Ýnsanlarýn seni yarý yolda býrakma ihtimalini unutma.'
Ayný gun nasýl satabýldýnýz, belkide tek fýyat gelmesi daha iyi olur... Ama kýsada çok çýktý bende düþeceðini duþunuyorum buna ragmen býr lot býle satmadým... Sonu iyi olsun ýký gunluk uc gunluk hesaplar hep kaybettiriyor... Ihgzt de Ýnternet yasaðý vardý ama hep zirveleri orada gordu,
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
[emoji106][emoji122][emoji122]SM-N960F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3 lira ikende burda kaðýt uçtu diyen vardý. þimdi esamesi yok ortada.
Yer Ýmleri