3 devre kesici akþam 15.45 den 15 salmasý bunun korkanlarin satýþlarýydi.Benim riskim zarardan karda etsem size faydasý yok.O yüzden yazmamak en güzeli satana kadar yazmayacaðým.
PRA-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3 devre kesici akþam 15.45 den 15 salmasý bunun korkanlarin satýþlarýydi.Benim riskim zarardan karda etsem size faydasý yok.O yüzden yazmamak en güzeli satana kadar yazmayacaðým.
risk ve kar bana ait kimseye yatýrým yönlendirmesi olmasýn.Yatýrým danýþmaný deðilim kendi bacaðýmdan asýlýrým.
Nakit kraldýr.
14.50 20.785 e -97.715
*Çok iyi bir firmanýn hisse senedini iyi fiyata almak, iyi bir firmanýn hisse senedini ucuza almaktan çok daha iyidir.
Yýkýldýðý zaman altýndan kalkabileceðin hayaller kur. Ýnsanlarýn seni yarý yolda býrakma ihtimalini unutma.'
QNB FÝNANS FÝN. KÝR.3 ayda 4.48 den 63,70 e gelmiþ....hala kim ne konuþuyor,bir de hisseler düþerken SPK hiçbir þey yapmýyor,çýkarken hemen takoz koyuluyor;madem k.yatýrýmcýyý düþünüyorsun,hisseler düþerken neredesin ey SPK
Uygun anýnda tepkiye oynayacaðým. Az ölü taklidi yapsýn. Ytd
Güvenme insanlarýn samimiyetine menfaatleri uðruna gelirler vecd'e, cenneti vaad etmeseydi þayet, rabbine bile etmezlerdi secde.
Güvenme insanlarýn samimiyetine menfaatleri uðruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi þayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!
Sonuna kadar burdayýz fiyat ýn hiç bir önemi yok. sabrýmýz çok.
Bugün çok yoðundum bakamadým.satan gedik hergun satýyor 12 aralýða kadar fýrsat deðerlendirir. ben kutumu beklerim bu iyi oldu þimdi akþam bakýyorum.Kutuyu açýnca göreceðim.Daha yabancýlar gelmedi hele haberleri gelmeye baslasin o zaman alýcýlarý göreceðim.bist teprik ederim.spege her zaman destek cikar
risk ve kar bana ait kimseye yatýrým yönlendirmesi olmasýn.Yatýrým danýþmaný deðilim kendi bacaðýmdan asýlýrým.
Nakit kraldýr.
https://m.borsagundem.com/haber/hubv...-dustu/1453818
Eylül ayýnýn ortalarýnda 2.8 liralardan iþlem gören Hub Giriþim (HUBVC) paylarý bu zamandan beri sert fiyat hareketlerine sahne oluyor. 13 Eylül tarihinde 2.84 liradan günü kapatan HUBVC, uzmanlarýn aþýrý spekülatif olarak deðerlendirdiði hareket sergileyerek dün tarihi zirvesi olan 15.09 lirayý gördü.*Yaklaþýk 2.5 ayda %430'u aþan büyümeye dikkat çekti.*Küçük yatýrýmcýya tehlike oluþturan bu sert harekete Borsa Ýstanbul*tedbir getirdi.
---///
Haberi görünce inanamadým. Yaklaþýk 2 liradan 2 ayda 15 liraya gelmiþ 8 kat uçmuþ kimse kýlýný kýpýrdatmamýþ, haberde yazan gibi madem aþýrý spekülatif madem uçmuþ kaðýt neden zamanýnda önlem almamýþlar?
Þimdi geri 2 ye düþse 15 den alan garibim bireysel amatör yatýrýmcýnýn günahý ne?
Yani inanýlmaz. Altýn madeni bulsa, tarlalýrýnda petrol çýksa 2 ayda 8 kata yakýn prim yapmaz bi þirket. Büyük bi film gazlamasyon olmuþ belli ki. Sepekanýn detaylý bi soruþturma yapýp failleri ortaya çýkarmasý ve gerekli cezalarý vermesi þart olmuþ...
Dikkat edin bu tip hareketlere...
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri