Bugun kalkarsa ki kalkacak bence tavan bile kapatabiliriz...
Bugun kalkarsa ki kalkacak bence tavan bile kapatabiliriz...
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Yine aldým sabah tabandan kalkýnca eþlesme alayým dedim ama 10.92 iken þu anda 10.89 fiyat 68103 +1725
Bakalým ne yapacak
CPH1951 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yýkýldýðý zaman altýndan kalkabileceðin hayaller kur. Ýnsanlarýn seni yarý yolda býrakma ihtimalini unutma.'
10.90 71586 -20169
Yýkýldýðý zaman altýndan kalkabileceðin hayaller kur. Ýnsanlarýn seni yarý yolda býrakma ihtimalini unutma.'
10.51 ve 8.99 umarým 10.51 den döner
Ýnternette hoca ve müritleri smart'ta olsa gerek
Bilen bi güzel kardeþim yazabilir mi
Normalde KAP ta þirket künyelerinde yazar ben göremedim. Bu kaðýt ne zaman borsaya kote oldu? Yani halka arzý ne zaman?
Biraz bakýndým Temmuz 2019 yazýyor, doðru mu acaba?
En düþük fiyat 1.56 en yüksek 15.60 görünüyor. Eðer ki sitenin haberinde dedikleri gibi 2 ayda 2.5 tl den 15tl ye çýktýysa bunun halka arz fiyatý 1.5-2 tl arasý doðru mu? Bilen biri yazabilir mi lütfen. Nasýl bi film dönmüþ çözmeye çalýþýyorum.
Çünkü adama sorarlar madem bu kaðýt 10-15 tl ise neden halka arz fiyatýný 1.5-2 tl hesapladýnýz diye. Halka arz fiyatlarý ince elenip bi çok parametreye bakýlarak hesaplanýyor.
Hee bu eski bi borsa þirketi ise lafým geri çünkü kapta göremedim lakin inteenette yazýldýðý gibi haziran-temmuz 2019 yeni halka arz edilen bi þirketse o zaman adama sorarlar Kamil, madem bu þirket 15 tl lik 1 lotu neden 1.5 tl den halka arz fiyatý hesapladýn diye??? Arada geçen 3-4 ayda mý hazine olduðu keþfedildi?
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Dün dedim ya daha aþaðý gider sabah tabandý ama bozup yüksek açýnca ben de tekrar aldým ama negatif duruyor döner illaki ama nerden döner gedik satmýyor ky kendi ayaðýna sýkmakla meþgul hoca ve müritleri smart akcns da CPH1951 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri