Biraz daha alabilsek iyiydi ..
YTD
Biraz daha alabilsek iyiydi ..
YTD
Tavana kitledi
Elimde iki hisse var klnma ve hubvc full hisseCPH1951 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yýkýldýðý zaman altýndan kalkabileceðin hayaller kur. Ýnsanlarýn seni yarý yolda býrakma ihtimalini unutma.'
https://www.resimag.com/p1/d8e9f214282.png
CPH1951 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yýkýldýðý zaman altýndan kalkabileceðin hayaller kur. Ýnsanlarýn seni yarý yolda býrakma ihtimalini unutma.'
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Dostum ben onu 12.20 den beri al sat yapýyorum en son 41.30 dan alýp 49.16 dan sattým ama al sat hep kârý törpülüyorCPH1951 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bgc partners tek seferde 60K aldý CPH1951 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.resimag.com/p1/017ae0886be.png
Bugün sabah açýlýþta aldým
CPH1951 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
4 gündür toplaya toplaya maliyeti 12 lere çektim. Tepkiyi verdi þükür. Asýlnolan yarýn ama sabredilirse iyi yerlerde olabilir. Kalkanmayý 66 dan alan sýzlanýrken þimdi o fiyatlara dayandý. Valla ben böyle kaðýtlarda tepkiye oynar asýl kaðýt lotlarýna ekleme yaparým. 2008 de borsa macerasýna krizle baþlayýnca sütten aðzým yandý. Dürüst olan herkesin kazanmasý taraftarýyým. Riski biz aldýk tadýný da biz çýkaralým. Bu arada bende de derinlik var. Umarým tavaný çakma yapmaz ytd
EML-L09 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Güvenme insanlarýn samimiyetine menfaatleri uðruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi þayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!
Yer Ýmleri